Vissza

Zöldségekkel-gombával rakott marhanyárs

HOZZÁVALÓK
.sovány marhahús 120 g
.vöröshagyma 50 g
.csiperke 50 g
.zöldpaprika 35 g
.olaj 2 ml
.fokhagyma 2 g
.balzsamecet
.oregánó
.só
.feketebors
.fahéj
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A sovány marhahúst nagy kockákra daraboljuk és az olajjal, sóval, borssal, fokhagymával, fahéjjal, balzsamecettel és oregánóval készített pácba forgatjuk. Legalább 4-5 órát hagyjuk állni benne, majd vöröshagyma szeletekkel, zöldpaprika kockákkal és egy-két fej csiperke gombával váltakozva nyárspálcára húzzuk a kockákat.
Szabad tûzön, vagy kb.160.-C-fokos sütõben kétszer-háromszor megforgatva készre sütjük.