Kódok az étlapon

L1, L2, L3 kódjelű ételek: LEVES
Leveseink zsírszegény húsból, olívaolajjal, joghurttal, alkalmanként zsírszegény tejszínnel készülnek.
F1, F2, F3 kódjelű ételek: FŐZELÉK
A főzelékeink legtöbbször saját anyagukkal, esetenként zabliszttel kerülnek sűrítésre.
SK kódjelű ételek: SÚLY-KONTROLL MENÜ
Azoknak ajánljuk, akik szeretnék súlyukat tartani és egészségesen étkezni. Egy levest és egy főétkezést tartalmaz, fogyasztása leginkább ebédre javasolt. Tápanyagtartalom: 500 kcal alatt (!).
1A és 1B kódjelű ételek: FŐÉTEL
Az 1A és 1B ételeinket azoknak ajánljuk, akik gyorsabb fogyásra vágynak, de mindemellett szeretnék, ha szervezetük megkap minden fontos összetevőt. Az ételek többségében alacsony Súlykontroll Indexű élelmiszerek felhasználásával készülnek. Ebédre is ajánlható, de kiválóak vacsorára is. Esti étkezésre azoknak javasoljuk, akik biztosra akarnak menni, mert félnek attól, hogy az otthon elkészített vacsora nem garantálja a fogyásukat. Az 1-es kódjelű ételek megfelelnek a lowcarb étkezés elvárásainak is.
2A és 2B kódjelű ételek: FŐÉTEL
A 2A és 2B ételeinket inkább már azoknak kínáljuk, akik megelégednek egy lassabb, de tartós fogyással, illetve azoknak, akik tudatos étkezéssel kívánják súlyukat tartani. Ezeket az ételeket ebédre javasoljuk fogyasztani. Az alacsony Súlykontroll indexű élelmiszerek mellett közepes Súlykontroll Indexű nyersanyagokat is tartalmaznak, fogyasztásukat inkább ebédre javasoljuk.
3A kódjelű ételek: FÉRFIAKNAK
Célzottan férfiak számára állítottuk össze ezeket az ételeket, ideális étkezés ebédre. Az ételek mind tápanyagtartalomban, mind mennyiségben megfelelnek egy átlagos testsúlyú, többnyire ülő munkát végző férfi igényeinek, fogyasztásával testsúlycsökkenést érhet el.
HAL kódjelű ételek: HALÉTEL
Alacsony zsírtartalmuknak, laza szerkezetüknek, magas vitamintartalmuknak köszönhetően hozzájárulnak az egészséges étrend kialakításához. Halételeinknél is különös gondot fordítunk a minőségi alapanyagok kiválasztására. A kategória ételei fogyaszthatóak ebédre és vacsorára egyaránt.
NK kódjelű ételek: NEMZETKÖZI KONYHA
Nemzetközi ételeink szintén a Súlykontroll Program alapelvei szerint készülnek, a szervezet számára fontos és szükséges tápanyagokat tartalmazzák. Nem tartalmaznak cukrot, fehér lisztet, burgonyát. Fogyasztásuk javasolt mindenkinek, aki egészségesen kíván étkezni.
D1 kódjelű ételek: DESSZERT
Desszertjeink kielégíthetik édesség iránti vágyadat, de nem tartalmaznak olyan hízlaló alapanyagokat, mint a cukor, a liszt, a vaj és a zsiradékok. Fogyaszd bátrabban délelőtt, vagy uzsonnára! (A tiramisu teljes őrlésű babapiskótával készül, mely 7 gramm/adag cukrot tartalmaz!)
E21 és V21 kódjelű ételek: 21 NAPOS INTENZÍV SÚLYKONTROLL DIÉTA
Ezt az ételsorunkat ajánljuk mindazoknak, akik rászánnak az életükből három hetet arra, hogy karcsúbbak kicsit legyenek és gyorsan szeretnének tartós sikert elérni. Fogyasztását 21 napon keresztül javasoljuk, megszakítás nélkül. (Mindegy, hogy melyik héttel kezded.) Az E21 kód az ebéd, a V21 kód a vacsora étkezéseit takarja. A szombati étkezések pénteken kerülnek kiszállításra. A diéta alatt háromszor ismétlődő gyümölcs- és zöldségnap (nem kerül kiszállításra!) vasárnapra kerül. Bármennyire is felbuzdulsz a sikeren, három hét után tarts szünetet, addig válogass többi menüink közül. (A reggeli és uzsonna étkezésekről bővebb információt találsz a honlapon.)
N21 kódjelű ételek: 21 NAPOS INTENZÍV SÚLYKONTROLL DIÉTA (EGÉSZ NAPOS)
Ebben a sorban lehetőséged van az egész napi étrend megrendelésére, így a reggeli és az uzsonna beszerzését sem kell neked megoldanod. Segítünk ebben is!
SKE1 kódjelű ételek: SÚLYKONTROLL DIÉTA - 1. SZAKASZ (EGÉSZ NAPOS)
A Súlykontroll Diéta 1. szakasza egy szigorú, de rövid ideig tartó szakasz, amely alatt gyors súlycsökkenésre számíthatsz. Egyénre szabott, hogy mennyi ideig tartsd, erről bővebb információt a Súlykontroll Program menüpontban találsz. Ezen szakasz étrendjét úgy állítottuk össze, hogy csak alacsony Súlykontroll Indexű alapanyagokat tartalmaz. Ettől néhány esetben tértünk csak el, hogy étrendedet változatosabbá tehessük, és legfeljebb 35-ös indexű alapanyagokat válogattunk az alábbiak szerint: mandula, málna, barack, szeder
SKE2 kódjelű ételek: SÚLYKONTROLL DIÉTA - 2. SZAKASZ (EGÉSZ NAPOS)
A Súlykontroll Diéta 2. szakasza a lassú, de tartós fogyás szakasza. Addig tartsd, amíg a kívánt testsúlyt el nem érted, erről bővebb információt a Súlykontroll Program menüpontban találsz. A második szakasz étrendjét úgy állítottuk össze, hogy 2 alacsony indexű élelmiszer mellett 1 közepes indexű élelmiszert tartalmaz. Ha többet szeretnél fogyni, a 7. napon tarts gyümölcs- vagy zöldségnapot! A szervezet tehermentesítése hatékonyabbá teszi a diétádat.