Házhoz jövünk minden étkezéssel!

Az eddig méltán sikeres 21 napos Intenzív Súlykontroll Diéta mind a napi 4 étkezését megrendelheted! 

A csomagot mint eddig is legkésőbb ebédidőig megkapod. Emiatt az aznapi ebédet, uzsonnát vacsorát és a másnapi reggelit fogja tartalmazni. A szombati ételeidet pénteken szállítjuk ki, és a hétfői reggelit tartalmazza. A 20. napon a 1. napi reggelidet fogja a csomag tartalmazni. 

Ha már eddig is próbáltad a 21 napos diéta ebédjeit és vacsoráit, akkor némi változást fogsz tapasztalni a javasolt "kis" étkezések tekintetében. Ennek oka, hogy az étlap összeállításánál olyan technikai szempontokat is figyelembe kellett vennünk, hogy mi az ami jól bírja a szállítást, csomagolást és eláll, hogy az ételeid hibátlanul érkezzenek meg hozzád.

A 21 napos Súlykontroll diétát azoknak ajánljuk, akik rászánnak 3 hetet az életükből arra, hogy időben formába lendüljenek, és hamar akarnak tartós sikert elérni.

A 21 napos diéta célszerűen megszakítás nélkül végzendő, a kiszállítás ehhez igazodik. A 21 napos bármikor elkezdhető, nem csak az 1. héttel, az a lényeg, hogy 21 napig folyamatosan csináld, majd tarts szünetet. A szombati étkezéseket pénteken szállítjuk ki. (ezen a szombati munkanapok változtathatnak) A diéta alatt háromszor ismétlődő gyümölcs- és zöldségnap (nem kerül kiszállításra!) vasárnapra kerül. (Ezen a munkaszüneti napok változtathatnak!)

Ha nem szeretnéd követni a programot, de egy-egy étel megtetszik belőle, az ebédekből és vacsorákból külön is rendelhetsz.

Ha nem szeretnéd mind a 4 étkezést megrendelni, csak a fő étkezéseket, hogy könnyebbé tegyük a program követését, az ajánlott reggelik és uzsonnák alapján összeállítottuk a 21 nap heti bevásárló listáit, sőt, a reggelik és uzsonnák javasolt adagnagyságát, és a hétvégén készítendő reggelik/uzsonnák elkészítési módjait is rendelkezésedre bocsátjuk. Ezeket a szöveg végére gördítve megtalálod.

Ha részletesebb információkat szeretnél a programról, olvass tovább!

Ha az ajánlott adagnagyságokat szeretnéd letölteni, itt megtalálod:

Ha az elkészítési módokra vagy kíváncsi, katt a receptre:

Ha a bevásárló listákat szeretnéd megnézni, itt megteheted:

Ha részletesebben megismerkednél a programmal, mielőtt belefogsz, akkor a következő linkre kattintva megtalálsz minden információt: katt IDE!

A Súlykontroll Program intenzív, 21 napos diétás programját először 2008 októberében indítottuk útjára azok számára, akik a mostanság megszokott türelmetlen világ „rabjaként” gyors megoldást keresnek súlyfeleslegük lefaragására.

A 21 napos diéta elvégzésével átlagosan 3-6 kg-tól szabadulhatsz meg, ha minden javaslatunkat sikerül megtartanod. Természetesen a fogyás mértéke összefüggésben van az étrenden kívül még számtalan egyéb faktorral, ezekről részletesebb tájékoztatatást honlapunk vonatkozó rovatában találsz (katt IDE), de további felvilágosítást is kérhetsz online, dietetikus kollégánktól.

A 21 napos diéta komplex program, amely megszakítás nélkül végzendő, ezért a kiszállítás is ehhez igazodik. Annak érdekében, hogy minden nap a legfrissebb alapanyagokból készített, prémium minőségű étel kerülhessen az asztalodra, egy picit át kellett alakítani az eredeti programot. Egyik ilyen változás például, hogy a 21 nap alatt háromszor ismétlődő gyümölcs- és zöldségnap itt vasárnapra került. (Ezen a munkaszüneti napok változtathatnak!)

Ha netán mégsem szeretnéd követni a teljes programot, de egy-egy étel mégis megtetszik belőle, úgy csak egy-egy ebédet, vagy vacsorát is megrendelhetsz. Természetesen a 21 napos diétához kapcsolódó fogyásra vonatkozó adatok csak akkor megalapozottak, ha végig betartod az általunk javasolt összes étkezést. Ha akár csak egy-egy étkezést is rendszertelenül kezelsz, nem tudjuk garantálni a sikert!

Az otthon, önállóan bonyolított 21 napos diétához képest persze sok segítséget és kényelmet biztosít számodra, ha a házhozszállítás módját választod a programban való részvételnek. Elsősorban például azt is, hogy csupán a reggelikről és uzsonnákról kell magadnak gondoskodni, az ebédet és a vacsorát kompletten az „asztalodra tesszük” (az ételkészítéshez szükséges időt és munkát megspórolva), ezért nem kell mást tenni, mint elfogyasztani a tápanyagokban, Súlykontroll arányokban jól átgondolt, hatásos ételsorokat. Arról nem is beszélve, hogy, amennyiben eddig egyedül végezted a diétát a családban, akkor sokszor gazdaságtalannak bizonyulhatott, hiszen a boltokban legritkább esetben lehet pontosan olyan kiszerelésben megkapni az alapanyagokat, mint ahogyan az a diétához felhasználható. A reggelik összeállításakor gondoltuk azokra is, akik egyáltalán nem tudnak időt szakítani az elkészítésére, ezért hétköznapokra inkább egyszerűsített reggeliket ajánlunk, a hétvégékre pedig olyanokat, amelyekre egy kevés időt (nem túl sokat) kell rászánni.

Ez egy összetett program, ezért nem véletlenül tart pont 21 napig. Nem ajánljuk, hogy folyamatosan, állandó ciklikussággal így étkezz! Ha a sikeren felbuzdulva mindenképp ismételni szeretnéd, hagyj ki legalább egy hónapot! Az egy hónap során pedig a Súlykontroll Program második szakasza szerinti étkezés követését javasoljuk.