Fizetési tájékoztató

Fizetési tájékoztatók-Budapesti/Pest megyei régió

Duna Food Hungary Kft.

Székhely: 1031 Budapest Nánási út 2/B.

Telephely: 1046 Budapest Fóti út 56.

Cgj: 01-09-861225

Fizetés készpénzzel

Amennyiben a futárnál szeretne fizetni, akkor a  fizetés az első szállítási napon történik készpénzben, illetve a következő étkezési jegyeket is elfogadjuk:  Sodexho, Ticket Restaurant, Erzsébet utalvány.
Ha az első szállítási napon valamilyen oknál fogva nincs lehetősége a fizetésre, kérjük, mindenképpen egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal, mert további rendelése ebben az esetben törlésre kerülhet.
Abban az esetben, ha már kifizetett menüt időközben lemond, és  a lemondással kapcsolatban túlfizetése keletkezik, azt egyéni számláján nyilvántartjuk, és következő rendeléséből jóváírjuk.

Online fizetési lehetőségek

Online rendelés estében - csakúgy, mint a készpénzes fizetés esetében - a a fizetés legkésőbb az első szállítási napon meg kell, hogy történjen.

Fizetés SZÉP kártyával

Online étel rendelési portálunk az MKB, OTP és a K&H bankok által biztosított biztonságos SZÉP kártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. Oldalunk a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a bankok pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a nem értesülünk, azokat csak a bank  érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a weboldalunk tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell az SSL titkosítást.

A vásárolt termékek ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!

MIRE FIGYELJEN A VÁSÁRLÁSKOR?

 • Olvassa el webáruházunk ismertetőjét, a vásárlás kondícióit és a kiszállítás és a fizetés feltételeit!
 • Tanulmányozza át a webáruház biztonsági feltételeit, hiszen ezzel garantálják az Ön adatainak biztonságát!
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatos adatait!
 • Tartsa nyilván a fizetéssel kapcsolatos tranzakciós adatait! (tranzakció azonosító, engedélyszám)
 • Biztosítsa, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá.
 • Használjon olyan böngészőt, amely támogatja az SSL titkosításhoz szükséges opciót!

ELFOGADOTT KÁRTYÁK

 • MKB SZÉP KÁRTYA
 • K&H SZÉP KÁRTYA
 • OTP SZÉP KÁRTYA

FIZETÉSRŐL

A SZÉP kártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a kártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back" vagy a „Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

A FIZETÉS PONTOS MENETE

Ön az Étlapunk oldalon választja ki a kívánt (t)ételeket, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni.

Ezt követően Ön átkerül a biztonságos fizetést garantáló oldalra, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót

A fizetést követően Ön visszatér a Webáruház oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást

Fizetés bankkártyával

Az UniCredit Bank Hungary Zrt. partnerei széles körben elterjedt és elfogadott, minden elemében biztonságos virtuális kártyaelfogadási rendszert alkalmaznak. A tranzakció valamennyi résztvevője csak a számára releváns információkhoz jut.

Az online vásárlás további előnyei:

A vásárlók számára a kártyás fizetés egyszerű és kényelmes.

Az online tranzakciók folyamatosan nyomon követhetőek.

A kereskedő birtokába kizárólag a vásárlóval, vásárlással, termékkel, szolgáltatással kapcsolatos adatok jutnak, míg a bankkártya adatokat csak az UniCredit Bank Hungary Zrt. kapja meg – mindez maximális biztonságot nyújt a vásárlónak.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke - a kifizetett összeg - azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján.

A banki fizetőoldal a kötelező biztonsági elemek mellett alkalmazza az úgynevezett 3D Secure biztonsági megoldást, amelyet a MasterCard és a Visa nemzetközi kártyatársaságok dolgoztak ki. A 3D Secure, amely a tranzakciót kezdeményező vásárlónak a Verified by Visa és a MasterCard SecureCode emblémákról azonosítható, a jelenleg elérhető legnagyobb biztonságot biztosítja. A vásárló ugyanis 3D Secure tranzakció esetén - amennyiben a bankkártyája is 3D Secure képes – megadja az internetes vásárlásokhoz használandó egyedi azonosító kódját. Így ezen tranzakciók esetén a fizetési folyamat előtt a kibocsátó bank hitelesítése biztosítja az egyértelmű azonosítást.

Mire érdemes odafigyelni vásárláskor?

 • Kérjük, tanulmányozza át az Elfogadóhely internetes vásárlással kapcsolatos ismertetőjét, a vásárlás kondícióit, a fizetési, illetve szállítási feltételeket.
 • Tekintse át az Elfogadóhely biztonsági feltételeit.
 • Tartsa nyilván a vásárlásával kapcsolatosan az Elfogadóhelytől kapott információkat!
 • Gondoskodjon róla, hogy titkos kártyaadataihoz illetéktelen személy soha ne férhessen hozzá!
 • Érdemes saját böngészőjét folyamatosan frissíteni, naprakészen tartani.

Elfogadott kártyák:

 • VISA dombornyomott kártyák
 • VISA Electron kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • V PAY kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • MasterCard dombornyomott kártyák
 • MasterCard Electronic kártyák, (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • Maestro kártyák (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően)
 • Kizárólag internetes fizetésre kibocsátott kártyák

A biztonságról:

A virtuális POS titkosított (https://) csatornán keresztül képes összekapcsolni az Elfogadóhelyet a vásárlókkal, valamint szintén biztonságos csatornán létesít kapcsolatot az UniCredit Bank Hungary Zrt. és az Elfogadóhely.

Az internetes kártyás fizetés technikai lebonyolítását az UniCredit Bank Hungary Zrt. megbízott partnere a First Data Magyarország Kft. hajtja végre, aki a saját platformjával áll ügyfeleink rendelkezésére. A banki fizetőoldal az alábbi URL-eket használja:

https://secureshop.firstdata.lv - https://secureshop.firstdata.hu

A banki fizetőoldal RSA 2048 bites titkosítással ellátott tanúsítványt (CA) használ, ami TLS 1.0 csatornán keresztül biztosítja az ott megadásra kerülő adatok teljes körű biztonságát.

A fizetés folyamata:

1. A vásárló összeállítja az igényének megfelelő termékekből álló kosarat az internet áruházban, megadja a szállításhoz szükséges információkat, majd a fizetési módnál kiválasztja a bankkártyás fizetést.

2. A vásárló ezután átirányításra kerül a bank fizetési oldalára. Az ekkor megjelenő, az UniCredit Bank emblémáját tartalmazó fizetői oldalon kell megadni a kártyaadatokat (név, kártyaszám, lejárat, 3 jegyű CVC vagy CVV érvényesítési kód).

a. Amennyiben a fizetésre használt kártya 3D Secure képes, meg kell adni a hitelesítéshez a kibocsátó intézettől kapott azonosítót is.

b. Ezt követően megtörténik az online engedélykérés a kártya elfogadására. Ha ez sikeres volt, megtörténik a tranzakció.

c. Végül a rendszer visszairányítja a vásárlót az internet áruházba, ahol a tranzakció eredményességéről értesítést kap.

Amennyiben a vásárlási tranzakció eredményéről részletesebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.

MASTERPASS fizetés

Fedezze fel az online vásárlás kényelmesebb módját!

Fizessen MasterPassTM digitális tárcával!

Alig várja, hogy egyszerűbb legyen az online bankkártyás vásárlás? Íme, a megoldás: MasterPass digitális tárca segítségével könnyen, gyorsan, biztonságosan fizethet, mobilalkalmazáson keresztül. Próbálja ki ma – meglátja, megszereti!

A MasterCard által fejlesztett MasterPass ingyenes digitális tárcával gyorsan és biztonságosan vásárolhat világszerte több ezer MasterPass elfogadóhelyként működő online kereskedőnél.

• Több idő marad vásárlásra: gyors és egyszerű online fizetés okostelefonjára telepített alkalmazáson keresztül.

• Online tárolja a vásárlók személyes és banki adatait, valamint a számlázási* és szállítási címüket*, így a webáruházakban ezeket nem kell megadnia. 

• A mobilján, titkos mPIN kódjával hagyhatja jóvá a fizetést.

*A számlázási és a szállítási címet bizonyos webáruházakban MasterPass-szal való fizetés esetén is meg kell adnia.

Hogyan működik?

A MasterCard által fejlesztett MasterPass digitális tárca ingyenes, használata egyszerűen megkezdhető, a MasterPass-képes mobilalkalmazások könnyen telepíthetőek, és minden webáruházban fizethet vele online, ahol a Buy with MasterPass gombot látja a fizetési lehetőségek között.

Hogyan lehet saját MasterPass-képes digitális tárcája?

1. Töltse le, telepítse és indítsa el valamelyik MasterPass-

képes digitális tárca mobilalkalmazást.Magyarországon aktuálisan elérhető MasterPass-képes digitális tárcák: www.mastercard.hu >> szolgáltatások >> MasterPass

2. Regisztrálja benne MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa vagy American Express kártyáját az alkalmazásban található lépéseket követve.

A regisztráció során válasszon magának egy saját, titkos mPIN kódot.

3. Ezután bármely MasterPass elfogadóhelyen - ahol a „Buy with MasterPass” gombot látja - fizethet a letöltött MasterPass-képes mobilalkalmazással, vagyis saját digitális tárcájával.

Hogyan fizethet MasterPass segítségével?

1. A webáruházban válassza ki a kívánt árut vagy szolgáltatást, egyes kereskedők esetén a szállítási és a számlázási címet is a webáruházban kell megadnia.

2. Kattintson rá a „Buy with MasterPass” gombra.

3. Válassza ki a listából az Ön által használni kívánt digitális tárcát.

4. Adja meg mobiltelefonszámát.

5. Ezt követően a mobiltelefonján nyissa meg a MasterPass-képes mobilalkalmazást.

6. Válassza ki a fizetésre használni kívánt bankkártyát.

7. Hagyja jóvá a fizetést mPIN kódja megadásával.

8. Ezután Ön kilép a digitális tárcából, és visszakerül a webáruház oldalára.

9. A sikeres fizetést a webáruház megerősíti.

További információra vagy segítségre van szüksége?

A mastercard.hu oldalon többet is megtudhat a MasterPass fizetési módról és a digitális tárcákról.

Ha digitális tárcájának használatával kapcsolatban szeretne segítséget kapni, kérjük, keresse saját digitális tárcájának működtetőjét.

Miért előnyös MasterPass digitális tárcával fizetni?

EGYSZERŰ

• Vásároljon egyszerűen: a MasterPass-szal elég egyszer megadnia az adatait, nem kell minden egyes vásárláskor újra begépelnie őket, így a hibalehetőség is csökken.

• Amikor MasterPass-szal fizet, a fizetési oldalon egyetlen kattintással elérheti digitális tárcáját, ahol bármikor biztonsággal hozzáférhet a kártyáihoz és további adataihoz. 

• Nem csak Magyarországon fizethet vele: segítségével a MasterPass-t elfogadó külföldi webáruházakból is vásárolhat.

• Abban az esetben, ha a webáruház ezt lehetővé teszi, a MasterPass digitális tárcában elmentett szállítási címet is használhatja.

• A MasterPass-t elfogadó kereskedők által támogatott hűségkártyák esetében a hűségpontjait is gyűjtheti majd digitális tárcájában.

MEGBÍZHATÓ

• Vásároljon a MasterPass-szal, és élvezze a MasterCard stabil, többszintű biztonságának előnyeit!

• A MasterCard globális fizetési hálózatával Ön biztonságban érezheti magát. A MasterPass rendkívül magas szintű biztonsági védelemmel van ellátva. 

• A kereskedőnek a digitális tárcában rögzített adatok közül - amennyiben a kereskedő rendszere ezt fogadni tudja - csak a szállítási és a számlázási címet adja át a MasterPass, az Ön bankkártyaadatait a kereskedő nem láthatja, ami kizárja az ezzel járó kockázatokat

Élvezze az egyszerű és biztonságos online vásárlást a MasterPass-szal a MasterPass elfogadóhelyeken.

A MasterPass fizetéshez internetkapcsolat szükséges. 

A MasterPass-képes digitális tárcák használata adatforgalmat generál.

Fizetés OTPay Mobilfizetéssel

Áruházunkban az OTP Bank által a közelmúltban elindított, innovatív mobil fizetési móddal is kiegyenlítheti vásárlása ellenértékét. Az OTPay olyan mobil fizetési megoldás, amely segítségével a vásárló az OTPay mobiltelefon alkalmazásban elõzetesen regisztrált bankkártyájával fizethet. A tranzakció lebonyolításához egy okostelefon, mobil telefon internet hozzáférés (Wi-Fi vagy mobilinternet) és természetesen a regisztrált és aktivált bankkártyával rendelkezõ OTPay alkalmazás szükséges.

Az OTPay alkalmazásba az alábbi, OTP Bank és más pénzintézet által kibocsátott kártya típusok regisztrálhatók:

 • Visa®
 • Electron®
 • MasterCard®
 • Maestro
 • American Express®

Az OTPay mobil fizetési mód során, a hagyományos internetes vásárlásoktól eltérõen, nincs szükség bankkártya adatok megadására. Vásárláskor a fizetést a saját okostelefonján bonyolítja. Minden tranzakciót az Ön által választott mPIN megadásával hagy jóvá.

Internetes vásárláskor az OTPay fizetési mód kiválasztása után mobiltelefonszáma vagy OTPay azonosítója megadásával indítja a fizetési tranzakciót. A vásárlásról szóló értesítés az elõzetesen telepített OTPay alkalmazáson keresztül érkezik a mobiltelefonjára. Ezt követõen a saját maga által választott mPIN kód megadásával hagyja jóvá, ill. utasítja el a fizetési kérést.

A megoldás egyik legnagyobb elõnye a biztonság, hiszen a vásárlás során nem ad meg kártyaadatot!

Az OTPay mobil fizetési tranzakció folyamata

1. A kívánt termék/szolgáltatás kiválasztása után a webáruházban véglegesítse kosara tartalmát.

2. A fizetési módok közül válassza ki az OTPay fizetési módot.

3. A webáruház felületen adja meg mobiltelefon-számát vagy OTPay azonosítóját.

4. A mobiltelefonján lévõ OTPay alkalmazásba megérkezik egy üzenet, amely tartalmazza a vásárlás adatait (Elfogadóhely/webáruház neve, vásárlás összege).

5. Az OTPay alkalmazásban a fizetés jóváhagyása során válassza ki a használni kívánt, elõzetesen regisztrált bankkártyát.

6. Az mPIN kód megadásával hagyja jóvá a fizetési kérést.

7. A tranzakció sikerességérõl/elutasításáról az alkalmazás tájékoztatja Önt. A tranzakció eredménye és annak adatai késõbb is megtekinthetõek az alkalmazásban.

8. Amennyiben visszairányításra kerül a webáruházba, a webáruház a saját felületén is tájékoztatja Önt a tranzakció eredményérõl, és opcionálisan felajánlja a további böngészés, vásárlás lehetõségét.

További információ: https://www.otpbank.hu/otpay/