Vissza

Tonhalas Ceasar saláta

HOZZÁVALÓK
.tonhal 130 g
.jégsaláta 80 g
.joghurt 80 g
.kígyóuborka 50 g
.paradicsom 40 g
.citrom 30 g
.olívaolaj 2 g
.só
.fokhagyma
.halak fûszerkeverék
.kapor
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A tonhalat csíkokra vágjuk és sóval, fokhagymával, halfûszerrel olívaolajon puhára pirítjuk. Közben a jégsalátát kézzel apróra daraboljuk, a kígyóuborkát kis kockákra, a paradicsomot cikkekre vágjuk, és az összes alapanyagot lazán összekeverjük. Citromlével gyengéden megcsorgatjuk és a tetejére tálaljuk az elkészült tonhal csíkokat. Finomra vágott kaporral ízesített joghurt öntetet kínálunk mellé.