Vissza

Roston gomba sovány túróval töltve, friss salátával

HOZZÁVALÓK
csiperke 250 g
sovány tehéntúró 50 g
fejes saláta 50 g
jégsaláta 50 g
kígyóuborka 50 g
paradicsom 50 g
zeller 50 g
olívaolaj 3 g

TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1 vegetáriánus
ELKÉSZÍTÉS
Az ételhez egyforma, közepes nagyságú gombafejeket használjunk. Közepes hõfokú sütõben roppanósra pároljuk a gombafejeket, és ha kezd kihûlni, beletöltjük a finomra áttört túrót.
A salátákat apróra tépjük, a kígyóuborkát, zellert egyforma nagyságúra daraboljuk, és keverés után adagoljuk. Olívaolajjal vékonyan meglocsoljuk, rátesszük a töltött gombafejeket és a cikkekre vágott paradicsomot.