Vissza

Rakott zöldbab zabpehellyel, joghurttal

HOZZÁVALÓK
zöldbab 250 g
pulykacomb 100 g
joghurt 30 g
vöröshagyma 10 g
só 4 g
zabpehely 30 g
floriol trio 5 ml
majoránna - ízlés szerint
feketebors - ízlés szerint
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
tápérték 1 adagra számolva:
energia: 396 kcal
fehérje: 32,5 g
szénhidrát: 38,6 g
zsír: 11,9 g
ELKÉSZÍTÉS
Csak 30-as Súlykontroll Index alatti összetevõt tartalmaz!
Elkészítés: A pulykacombot megdaráljuk és kevés olajon pirított vöröshagymán, sóval, majoránnával, borssal puhára pároljuk. Közben csipetnyi sóval félpuhára pároljuk a zöldbabot is, majd a zöldbab felét az elõkészített tepsibe igazítjuk. Rásimítjuk az elkészült húsos ragut és megszórjuk a zabpehellyel, végezetül betakarjuk a zöldbab másik felével. Tetejét ekkor meglocsoljuk a joghurttal és kb.160 fokos sütõben 35-40 perc alatt készre sütjük.