Vissza

Provancei saláta feta sajttal

HOZZÁVALÓK
.fetasajt 50 g
.jégsaláta 90 g
.zöldbab 40 g
.laskagomba 35 g
.paradicsom 45 g
.kígyóuborka 40 g
.vöröshagyma 10 g
.olívaolaj 3 g
.fokhagyma 2 g
.só
.feketebors
.kakukkfû
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1 vegetáriánus
ELKÉSZÍTÉS
A zöldbabot fokhagymával, sóval megpároljuk, a laskagombát darabolva olívaolajon átfuttatjuk, borssal, kakukkfûvel ízesítjük. A vöröshagymát és a kígyóuborkát karikázzuk, a jégsalátát kézzel kisebb darabokra tépkedjük. Az elõkészített nyersanyagokat lazán összekeverjük, és tetejére szórjuk a kockázott fetasajtot. Tálaláskor olívaolajjal meglocsoljuk.