Vissza

Guacamole

HOZZÁVALÓK
.avokádó 75 g
.paradicsom 40 g
.vöröshagyma 7,5 g
.zöldpaprika 22,5 g
.petrezselyem zöld
.friss citromlé
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 2 vegetáriánus
ELKÉSZÍTÉS
A paradicsomot leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, húsát kis darabokra vágjuk. A petrezselymet leöblítjük, összevagdaljuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk. Az avokádót kettévágjuk, magját kiemeljük, húsát kikaparjuk-kivájjuk a héjából, és villával péppé törjük. Azonnal megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. A masszához keverjük a paradicsomot, a hagymát, a paprikát, a citrom héját, a petrezselymet, ízlés szerint sót és borsot, és egy órára hidegre tesszük.