Vissza

Gombával, paradicsommal rakott csirkemell, párolt karfiollal

HOZZÁVALÓK


100 g csirkemell
1 db paradicsom
75 g gomba
2 szelet csibesonka
50 g mozzarella
250 g karfiol
1 evõkanál Floriol Trio olaj
só, bors ízlés szerint
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
tápérték 1 adagra számolva: energia: 510 kcal
fehérje: 52,6 g
szénhidrát: 19,6 g
zsír: 24,2 g
ELKÉSZÍTÉS

Csak 30-as Súlykontroll Index alatti összetevõt tartalmaz!

Elkészítés: Vágd fel vékony szeletekre a csirkemelleket, klopfoló segítségével klopfold ki. A serpenyõbe önts egy kis olajat, és süsd elõ 1-1 percig. Végy egy sütõtálat és kend ki azzal az olajjal, amit használtál az elõsütésnél, és rakd ki az alját csirkemellekkel. Mielõtt elkezdenéd az ételt felépíteni, fûszerezd meg. Terítsd rá a csirkemellre a sonkaszeleteket, ezután tedd rá a vékony szeletekre a karikára vágott paradicsomot és az apróra vágott gombát. Melegítsd a sütõt 180 fokra, a sütõrácsot tedd középre, és süsd 30 percig. Miután kivettük a sütõbõl, szórjuk meg az apróra vágott mozzarellával, hogy ráolvadjon. Köretként párolt karfolt adunk hozzá.

A receptet Magyar Roland küldte. Köszönjük!