Vissza

Wokban pirított csirkekockák zöldségekkel egyben sülve

HOZZÁVALÓK
.vöröshagyma 100 g
.nyári fejeskáposzta 100 g
.sárgarépa 100 g
.szójaszósz 50 g
.olívaolaj 8 g
.csirkemell 120 g
.só
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 2
ELKÉSZÍTÉS
A vöröshagymát apróra-, a fejes káposztát és a sárgarépát csíkokra vágjuk. A csirkemellet kockákra vágjuk, besózzuk. A vöröshagymát kevés olívaolajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkemellet, és hirtelen átpirítjuk. Hozzáadjuk a káposztát és a sárgarépát és fedõ alatt megpároljuk. Úgy a finom, ha a zöldségek egy kicsit ropogósak. Amikor már majdnem kész, levesszük róla a fedõt, hagyjuk elfõni róla a vizet, majd megöntözzük szójaszósszal, és összepirítjuk õket. Forrón tálaljuk.

Az alapanyagok különbözõ sülési ideje miatt a húst külön serpenyõben is készíthetjük, ha úgy egyszerûbbnek tûnik. Az elõkészítéssel együtt legfeljebb 30 perc alatt kész van!