Vissza

Temesvári csirkesült Súlykontroll módra

HOZZÁVALÓK
.csirkemell 120 g
.olaj 8 ml
.zöldbab 250 g
.kefir 150 g
.vöröshagyma 30 g
.paradicsom 100 g
.zöldpaprika 50 g
.fokhagyma
.só
.fûszerpaprika
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A csirkemellet megmossuk, felszeleteljük, enyhén sózzuk és elõsütjük, majd félretesszük. A megmaradt olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát, beletesszük a paradicsomot és paprikát, a zöldbabot és a fûszereket, majd rövid ideig fedõ alatt pároljuk. Visszatesszük a húst, pótoljuk az elpárolgott vizet, és az egészet puhára pároljuk. Végül hozzámelegítjük a kefirt, és összeforraljuk.