Vissza

Gombás csirkevagdalt

HOZZÁVALÓK
.csirkemell 100 g
.csiperke 30 g
.vöröshagyma 15 g
.olaj 5 ml
.tojásfehérje 0,15 közepes darab
.só
.fokhagyma
.feketebors
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
ELKÉSZÍTÉS
A hozzávaló csirkehúst apró lyukú darálón kétszer átengedjük, a vöröshagymát, fokhagymát finomra vágjuk, vagy õröljük és hozzáadjuk a húshoz. Belekeverjük a felvert tojásfehérjét, az elõre lepárolt, szeletekre vágott gombát, valamint a fûszereket és alaposan összedolgozzuk. A sütõ tepsink méreteinek megfelelõ nagyságú rudat (rudakat) formázunk belõle, majd alufóliába tekerve helyezzük a tepsibe. Közepes hõfokú sütõben, lassan készre sütjük és szeletelve tálaljuk