Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Zumba - A legújabb fitness õrület!

A cikk megjelenési deje: 2010.02.03. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

zumba-logo-vertical.jpgA hétköznapokból és az unalmas, már véget nem érõ fitness órák rutinjából kiszakadva könnyen és szórakozva mozgathatod meg testedet és lelkedet egyaránt.

 

 A ZUMBA órákon az összes latin ritmussal (salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, samba, axé, flamenco, hastánc) találkozol, mindenki számára gyorsan elsajátítható és leegyszerûsített módon. A ZUMBA zsírégetõ, állóképességi és tonizáló edzés is egyben.

Ha már ismered, szeretnéd kipróbálni akkor itt a kiváló alkalom! Sheldon, aki Curacao-szigetén született február 7-én vasárnap 11 órakor bemutató órát tart a Gilda Max 5 Allee teremben!

Még nem hallottál róla? Szeretsz sportolni? Aktívan élsz? Sokféle módon próbálkoztál már aktív üzemmódba kapcsolni? Adj esélyt a ZUMBA-nak! A latin zenék és táncok hangulatára, alaplépéseire és mozdulataira építõ mozgás garantált kikapcsolódást nyújt mindenki számára, kortól és nemtõl függetlenül. A zene önmagában magával ragad, de ha ez sem elég akkor kezed, lábad, csípõd és végül fülcimpád koordinált mozgatása elegendõ elfoglaltságot biztosít, hogy ne legyen lehetõséged apró cseprõ problémákon törni a fejed :)

 

Mindenkit szeretettel várunk! Join the party!

 

 

 

Részletes programot és további információt a www.moveyourbody.hu -n találsz!