Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Vádak. Már megint

A cikk megjelenési deje: 2008.01.24. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
VJ6F1926.2.jpgMár hiányoztak az életünkbõl a megszokott koholt vádak, amikkel mostanában Alexandrát próbálják folyamatosan negatív fényben feltüntetni.......

 

 

Újabb hír kapott szárnyra, miszerint Alexandra keze van abban az ügyben, hogy a Gazdasági Versenyhivatal megbüntette Schobert Norbertet a fogyasztók tisztességtelen befolyásolására alkalmas magatartása miatt.
Ezt az információt arra alapozták, hogy Alexandra Súlykontroll könyvének bemutató sajtótájékoztatóján részt vett az Országos Élelmezési- és Táplálkozástudományi Intézet fõigazgatója, illetve a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének elnöke, és mivel ez a két szakmai szervezet készítette a GVH-nak a szakértõi véleményeket az üggyel kapcsolatban, valamilyen úton-módon az a „logikus" következtetést vonták le, hogy a két dolognak köze van egymáshoz.

 

„Én személy szerint büszke vagyok arra, hogy dr. Martos Éva fõigazgatónõ és Antal Emese elnöknõ megtiszteltek a jelenlétükkel a sajtótájékoztatón, hiszen ez egy nagy szakmai elismerés számomra, hogy két ilyen neves szervezet vezetõi is szakmailag megalapozottnak tartják és elismerik a munkámat. Ez után, hogy megtévesztette a fogyasztókat, Norbi most már igazán viselkedhetne egyszer felnõtt férfi módjára és elismerhetné, hogy hibázott, ahelyett, hogy másra próbálná tolni a figyelmet. Ennek a történetnek nem kellene ismét rólam szólnia, hiszen õ volt az, aki azt állította tévesen, hogy a könyve szakmailag megalapozott, nem én.


Márciusban is hasonló vádakkal illetett, akkor sem mi voltunk, bár bevallom, néhány húzása olyan becsületsértõ volt számomra, annyira a lelkembe gázolt, hogy elgondolkodtam azon, hogy ezen sérelmek miatt feljelenteném és nem állítom, hogy egyszer nem fogom megtenni.
Annyira örülnék neki, ha nem akarná folyamatosan megnehezíteni az életemet, és végre foglalkozhatnék számomra fontosabb és értékesebb dolgokkal is. „