Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

TRX: Felfüggesztéses edzés mindenkinek!

A cikk megjelenési deje: 2012.11.15. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

trx130uj.jpgAz amerikai haditengerészettõl indult hódító útjára a TRX®, amely mára a világ egyik legnépszerûbb edzõeszközévé vált. Kifejlesztésének alapgondolatát az adta, hogy szükségessé vált a katonáknak egy olyan eszköz, amellyel bárhol, hatékony edzést tudnak végezni Így készült el hevederekbõl és karabinerekbõl az elsõ TRX®, amelyet profi fitness eszközként Te is magaddal vihetsz, akár otthon, akár nyaralás közben, akár teremben szeretnél vele edzeni!

trx131.jpgA TRX® több szempontból is nagyszerû!

  • A teljes testet átmozgatja, és nem csak a nagyobb izomcsoportokat, hanem a tartó izomzatot is erõsíti.
  • Mivel egy felfüggesztett eszközrõl van szó, fejleszti az egyensúlyérzéket is. A hatékony edzéshez jelentõs mértékû testtudatra van szükség, ennek kialakulásához és fejlesztéséhez nagyon jó eszköz a TRX®
  • Több, mint 300 gyakorlat végezhetõ vele, így saját célodhoz tudod igazítani az edzést. Zsírégetõ jellegû és erõsítõ hatású gyakorlatsorok egyaránt végezhetõk vele, s az edzések során mint egy „mellékhatásként" jelentõs mértékben erõsödnek tartó izmaink is!
  • A TRX® szabadságot ad! Mivel szinte bárhová felfüggesztheted, ezért az edzõtermen kívül is edzehetsz vele. Eddz otthon, vagy a szabadlevegõn, a TRX® mindenhol megdolgoztat!
  • Az eszköz sokoldalúságát bizonyítja az is, hogy rehabilitációs célokra ugyanúgy használható, mint élsportolók edzéséhez. Mára a gyógytornászok többsége beépít TRX® gyakorlatokat a sérülésbõl lábadozók átmozgató edzésébe, vagy használja az eszközt olyan betegeknél is, akiknél kifejezetten a test tartó izomzatát kell megerõsíteni. Az élsportolók felkészülésénél is sok edzõ illeszti be a TRX®-et, hiszen a sportolók sokszor egyoldalú terhelésnek vannak kitéve, melyet ezzel az eszközzel ellensúlyoznak.

 

trx132.jpgCsoportos TRX® edzés

 

Mielõtt otthonra vásárolnál TRX®-et, elõtte mindenképpen célszerû ellátogatni egy fitnesstermi csoportos TRX® órára, vagy személyi edzõ segítségét kérni az alapgyakorlatok helyes elsajátításához. Néhány alkalom után, ha már biztosan ráérzel a lényegre, az otthoni edzéshez segítségedre lesz az eszközzel együtt kapható DVD is.

Mire számíts, ha a többiekkel együtt szeretnél edzeni? Kezdõként sem kell félned, hiszen ezek az órák kis csoportban zajlanak, így átmenetet képeznek a hagyományos, „nagytermes" aerobik órák és a személyi edzés között. A résztvevõk létszáma lehetõvé teszi, hogy az oktató kiemelt figyelmet fordítson az új csatlakozókra is. A jó oktató elõször elmagyarázza a TRX® heveder használatát, a szárak beállításának mikéntjét, az óra során pedig a kezdõknek alapgyakorlatokat, könnyítéseket mutat. Természetesen a haladókat sem hanyagolja el, nehezített feladatok formájában, a saját edzettségüknek megfelelõ terhelést kell, hogy kapják az oktatótól.

 

A Gilda Max termekben szakképzett oktatók irányítása mellett próbálhatod ki a TRX®-et, ahol jó hangulatú órák és igazi csapat vár Rád!

 

Használd Te is a tested a gépek helyett!