Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

TRX a Gilda Max Allee termében

A cikk megjelenési deje: 2011.10.27. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
trx_logo_yellowboxcikk.jpgA Gilda Max Allee termében is kipróbálhatjátok a TRX saját testsúlyos edzést. Kedden és csütörtökön délután 5-kor és 6-kor a box teremben megtudhatod mi is az a TRX. 

 

A TRX-et az amerikai haditengerészet elit alakulata fejlesztette ki 7 évvel ezelõtt. Azóta meghódította a világot és a sztárok, modellek is elõszeretettel használják.

 

A TRX sikere egyszerûségében és hatékonyságában rejlik. Általában a legegyszerûbb dolgok a legjobbak, mondják ezt sokan a TRX-et kipróbálva. A 70 dkg-os heveder-rendszer lényegében egy mobil edzõterem, amit bárhova magunkkal tudunk vinni és bárhol tudjuk használni.

 

trx-girl-cikk.jpgA TRX-szel végtelen számú gyakorlat végezhetõ és az egész testet meg tudjuk vele mozgatni. Erõt, állóképességet, koordinációt és a core (törzs) izmok stabilitását fejleszti. A TRX-es edzésnél a saját testünket használjuk ellenállásként és az intenzitást is mi magunk határozzuk meg, így lehetséges, hogy ugyanazt az eszközt használja egy elit katona és egy modell is.

 

A TRX-szel erõ-állóképességet fejlesztünk, az edzések alapvetõen erõfejlesztõ jellegûek, de mivel a testünket folyamatosan mozgatjuk közben (szemben az ülve végzett gépes edzéssel), ezért az állóképességünk is fejlõdik.  

 

Bõvebb információ a TRX-rõl: http://www.trxinfo.hu/index.php