Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

TOLLE Receptverseny

A cikk megjelenési deje: 2009.10.12. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
sajt.jpgNe feledd, október 15-éig (csütörtök) még elküldheted kedvenc sajtos receptjeidet, hogy megnyerd az értékes Súlykontroll ajándékcsomagok egyikét!

 

 

 

A finom receptek mellett várjuk színes beszámolóitokat is: ha van kedvetek, osszátok meg velünk a receptek születésének és kipróbálásának körülményeit, és az elkészült fogásokról küldjetek nekünk fényképet! Címünk: dietetikus@beresalexandra.hu

 

 

A beküldött recepteket októberben zsûri bírálja el. Beküldési határidõ: október 15.

 

Érdemes játszani: az elsõ három helyezett értékes Súlykontroll ajándékcsomagot nyer (Súlykontroll könyv, Imádok enni - Receptkönyv, Súlykontroll termékek)

 


A díjnyertes receptek biztosan:
- tartalmaz a Tolle termékcsaládba tartozó sajtot
- elkészítésénél figyelembe vették az egészséges táplálkozás irányelveit
- ízletes és kreatív

Ötletelj, fõzz, fotózz, pályázz - és nyerj!

 

Ízelítõül néhány sajtos recept:

 

Sajtsaláta balzsamecetes-olívás jégsalátával
jégsaláta 100 g
Tolle füstölt sajt 20 g
Tolle óvári sajt 20 g
Tolle trappista light sajt 10 g
joghurt 30 g
olívaolaj
balzsamecet
petrezselyem zöld

kakukkfû
A jégsalátát kézzel apró darabokra tépkedjük. A balzsamecettel és olívaolajjal és a fûszereket lazán összekeverve tálba tányérra tálaljuk, majd a háromféle egyforma nagyságúra vágott sajtot vegyesen ráterítjük.

 

Spárgás borjúrizottó reszelt füstölt sajttal
borjúhús 120 g
barnarizs 50 g
spárga konzerv 50 g
csiperke 25 g
vöröshagyma 25 g
Tolle füstölt sajt 20 g
olaj 3 ml

fokhagyma
marhahúsleves kocka
petrezselyem zöld
A barnarizst forrásban levõ sós vízben a tésztákhoz hasonlóan kifõzzük (lassan, alaposan átfõzve!), majd leszûrjük, és alaposan lecsepegtetjük. Közben a kockázott borjúhúst a finomra vágott vöröshagymával együtt megpirítjuk és kevés húslevessel felengedve puhára pároljuk. A végén egybedolgozzuk a darabolt spárgával és gombával, majd ha minden íz összeért és puha, bekeverjük az elkészült barna rizzsel és finomra vágott, olíván futtatott petrezselyemmel ízesítjük. Reszelt füstölt sajttal megszórva tálaljuk.

 

 

Buffalo csirkeszárnyak zöldségekkel és sajt-mártogatóssal
3 csirkeszárny
1/4 evõkanál Tabasco szósz vagy csípõs paprikakrém
0,5 evõkanál margarin

fehér bors
1/8 csésze Tolle sajtkrém (natúr vagy zöldfûszeres)
1/4 csomó petrezselyem
1/4 csomó zellerszár
2 szem koktélparadicsom
1/4 kígyóuborka
1,25 db piros hónapos retek

A csirkeszárnyakat enyhén besózzuk, és forró sütõben olaj nélkül ropogósra sütjük. Tálra szedjük, és még forrón rátesszük a margarint, sót, borsot és ízlés szerint a Tabasco szószt. Többször lendületesen összekeverjük. A zellert és a kígyóuborkát hosszúkás darabokra vágjuk, a retket is tetszés szerint feldaraboljuk, majd a zöldségéket a paradicsommal együtt tálra készítjük. A sajtkrémet összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel. A csirkeszárnyakat a sajtmártásba mártogatható zöldségekkel tálaljuk.