Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Termékdíjat kapott a Mórakert Szövetkezet Súlykontroll termékcsoportja

A cikk megjelenési deje: 2007.09.03. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
morakertdij_1.jpgMásodik alkalommal vett részt a Mórakert Szövetkezet a HORTICO Zöldség-Gyümölcs Kertészeti Szakkiállításon Debrecenben.

 

 

 

 

 

Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata és a V-Trade Kiállítások Kft. nyilvános pályázatot hirdetett a 2007. évi II. HORTICO 2007 DEBRCEN "Termék Nagydíj", valamint a meghirdetett kategóriánkénti "Termékdíj" elnyerésére. A Mórakert Szövetkezet 2006-ban paprikaféléivel nyerte el a Termékdíjat míg idén a "Tárolás, csomagolás" kategóriában a Béres Alexandra nevével fémjelzett Súlykontroll termékcsoportot nevezték be.
A szigorú pályázati elõírásoknak megfelelõen a leadott anyagban bemutatták a Súlykontroll rendszert, az Alexandrával és programjával való együttmûködést, a termékeket és a csomagoláson található plusz információt, az index-számot, mely a termékcsomagolásra ragasztott címkék jobb alsó sarkában találhatók. A zöldség-gyümölcsök nagy elõnye, hogy a Súlykontroll diéta teljes idõszakában fogyaszthatók.
A Mórakert Szövetkezet a Súlykontroll termékek piacra dobásával egy olyan piaci szegmenst céloz meg, akik minõségérzékenyek, tudatosan vásárolnak és hajlandóak többet fizetni az ellenõrzött, egészséges, kiváló minõségû zöldség-gyümölcsökért.
Ezen az erõfeszítésüket a pályázatot kiírók is értékelték, és a szép számmal beérkezõ pályázatok közül a Mórakert Szövetkezet Súlykontroll termékcsoportját találták méltónak a II. HORTICO kiállítás Termékdíjára. Gratulálunk!