Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Szakrendelés a Medimom Egészségközpontban

A cikk megjelenési deje: 2010.03.25. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Alexandra-007662130_1.jpgTöbb éve folyamatosan érkeztek be hozzánk olyan megkeresések, melyekben Alexandrával való személyes konzultáció lehetõségei után érdeklõdtetek. Bár szerettünk volna ezeknek a kéréseknek maximálisan eleget tenni, sajnos eddig tudtunk hozzá folyamatos keretet biztosítani.

Ám most márciustól a Medimom Egészségközponttal karöltve ezentúl lehetõség nyílik a Szandrával illetve szakértõi csapatával (Varga Anna dietetikus, Szalka Andrea személyi edzõ) való személyes találkozásra!

A Medimom Egészségközpont Alexandra személyére gondolt, amikor felmerült az igény egy olyan elismert szakemberre, aki a széles körû, minden igényt kielégítõ szûrõvizsgálatok után segítséget nyújt a páciensnek a 'hogyan tovább' megtervezésében a vizsgálati eredmények alapján. Alexandra szívesen vállalta ezt a feladatot, hiszen az intézmény magas színvonalú szolgáltatásaival igazi unikum a magyar egészségügyi szolgáltatók körében.

 

Alexandra és csapatának következõ rendelési idõpontjai:

MediMOM200_1.jpgSzalka Andrea: május 28, 10-14 óráig
Béres Alexandra: június 11., 10-14 óráig

 

Bejelentkezés és bõvebb információ:

Medimom Egészségközpont