Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Senior torna - immáron 6 éve!

A cikk megjelenési deje: 2008.10.28. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
sz_2.JPGEzen a héten jubilál Alexandra senior tornája, éppen hat éve tartotta az elsõ óráját az idõsebb korosztálynak, ennek apropójából kérték meg õt a nénik, hogy valami különleges órát tartson nekik...

 

Alexandrának anno édesapja hívta fel a figyelmét arra, hogy az idõsek gyakran elesnek, mivel  - mint a többi érzékszervek is - az egyensúlyérzékük is romlik az idõ haladtával. Sajnos velük nem foglalkozik senki, emellett nem is tudnak könnyen felépülni.

Pedig az egyensúlyérzék szinten tartható, sõt Szandráék más eredményeket is elértek:

 

"A hozzám járó seniorok nagy része csontritkulásban szenved, ami tornával nem csak szinten tartható, hanem orvosilag igazoltan javítható is. Ezenkívül energikusabbak, sokkal mozgékonyabbak, közösséghez tartozónak érzik magukat, illetve új rendszer van az életükben. Nagyon sok pozitív visszajelzést kapok, elmesélik a nénik, mennyire könnyeben boldogulnak a mindennapi életben - könnyebben veszik fel a harisnyát, bevásárlás után haza tudják cipelni a kosarat, többet tudnak játszani az unokákkal és nem érzik magukat magányosnak.

 

Én kifejezetten szeretem ezt a korosztályt, hat év alatt egymáshoz alakultak a szokásaink. A senior torna alkalmával más edzést folytatunk, halkabb zenére, nem folyamatos gyakorlatvezetéssel mozgunk, mindig bevárjuk a másikat. Közel kerültünk egymáshoz, ismerem mindenkinek a személyes problémáit, betegségeit, sokat mesélnek nekem a magánéletükrõl.

 

Köszönöm szépen az eddigi hat évet és....Boldog Szülinapot Senior torna! "

                                                                                                                       (Béres Alexandra)