Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

REGGAETON - Puerto Rico legérzékibb tánca Magyarországon!

A cikk megjelenési deje: 2010.06.23. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
reggaeton2.jpgA tánc egy életforma. Nem csak a testet tartja formában, hanem elsõsorban a lelket is. A rendszeres tánc sokkal kiegyensúlyozottabbá, magabiztosabbá teszi az embert, legyen nõ, vagy férfi...
Manapság szinte minden fitnesz és aerobik terem órarendjében találhatunk dance aerobic, vagy latin dance aerobic órákat. Ezek az órák azért olyan népszerûek, mert dallamos zenére ötvözik az aerobik dinamikáját a különbözõ táncok oldottabb hangulatával, így színt hoztak az alakformálásba. Ki ne szeretné a latinos ritmusokra tartott aerobik órákat? Milyen jó is lenne ha pusztán tánccal formálhatnánk az alakunkat... Hát most megtehetjük!!

Hazánk legnagyobb fitnesz termeibe már betört a Puerto Rico-i „piszkos tánc", a REGGAETON! Elõnye a klasszikus dance aerobic órákkal szemben, hogy itt kifejezetten táncóráról van szó, annak minden lazaságával, a tánc okozta önfeledtségével együtt. Ezzel a forradalmian új kezdeményezéssel szó szerint letáncoljuk magunkról a fölösleget, hiszen a Reggaeton tetõtõl-talpig átmozgatja minden porcikánkat, és nem mellékesen sokszínûsége miatt egy olyan tánctudást és magabiztosságot kölcsönöz, amelyet szinte minden zenei stílusra alkalmazva garantáltan kitûnhetünk a tömegbõl!

 

reggaeton4.jpgEz a stílus Magyarországon most kezd ismertté válni, és a latin klubok, bulik egyre közkedveltebb zenéje és tánca. A Reggaeton földet dübörögtetõ zenéjére a latin-amerikai táncok mozdulatai keverednek a hip-hop-pal, és a különbözõ afro stílusokkal ami a minden ízületet megmozgattató, a latin klubok legmodernebb, legfeketébb és legközkedveltebb sikertáncát eredményezte. Mozgásvilágának a csípõ- és a mellkas ritmusos rázása a fõ jellemzõje, akár megduplázva a zene alapütemét, azonban nem veti meg a hip-hop és a jazz jellegzetes vonásait sem.

Ez egy rendkívül intenzív és dinamikus, "izolációs" tánc. A lányoknál nem csak nõies mozgásról, hanem alakformálásról is szólhat. Nagyon jól formában tart, olyan mozgásvilágot ad, amely rendkívüli módon felfrissít. A fiúknak egy, kifejezetten a dél-amerikai night klubok feelingjérõl és kultúrájáról szóló, karakteres mozgáskultúrát tanít.

Egy Reggaeton óra résztvevõi úgy érezhetik magukat, mintha egy igazi latin buliba csöppentek volna, hiszen az órákon levetkõzhetik gátlásaikat, elfelejthetik minden gondjukat.
FIGYELEM! A órák tökéletesen alkalmasak a rossz hangulat megzavarására, romboló hatással vannak a szürke hétköznapokra!

 

GYERE ÉS PRÓBÁLD KI A REGGAETONT VASÁRNAPONKÉNT 10H-TÓL A GILDA MAX 5. ALLEE TEREMBEN!