Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

NeckerManó Klubtalálkozó az Állatkertben

A cikk megjelenési deje: 2009.05.29. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
DSC_0125130.jpgMár a második találkozóját tartotta meg a NeckerManó Klub, ezúttal május 24-én, szombaton a Budapesti Állatkert Játszóházában várták gyermeknapi programokkal az apróságokat!

 

 A Neckermann tavaly télen indította útjára a Klub Oázis klubszállodák programjából ismert NeckerManó Klubtalálkozót. Akkor egy Mikulás ünnep keretében találkozhattak a Klub Oázis utasok, köztük a gyerekek is az egyes klubszállodában dolgozó animátorokkal. Az esemény sikere alapján a Neckermann május 24-én, szombaton a Gyereknap alkalmából egy újabb találkozót szervezett, amelynek a Budapesti Állatkerti Játszóháza adott otthont!

 

A NeckerManó Klub kis „utasai" részére a Neckermann számos érdekes programot szervezett, így például megismerkedhettek az Állatkert játékos ormányos medvéjével, Görbivel. Az állatról gondozója mesélt, a bátrabbak megsimogatták az állat hátát, melyet Görbe nagyon élvezett, hálájaként sokszor a vendégek ölébe fészkelte magát egy kis idõre. Akik tavaly nyár óta elfelejtették a NeckerManó táncot vagy még nem ismerték, azok számára a Klub Oázis animátorai táncórát tartottak.

A Játszóházban a játékokból sem volt hiány, hiszen rengeteg eszköz állt rendelkezésre, mely révén biztos, hogy ez a nap felejthetetlen élmény maradt. Emlékbe a gyerekek saját képkeretet készíthetek, melybe remélhetõleg az idei Neckermann nyaralás fényképe fog kerülni.  

DSC_0015240.jpg DSC_0026240.jpgDSC_0029240.jpgDSC_0113240.jpg