Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Mozogj újra velem! Alexandra legújabb dvd-je

A cikk megjelenési deje: 2012.11.12. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Alexandra kislánya megszületése óta, 3 éve nem jelentetett meg új dvd-t. Most azonban új mozgásanyaggal jelentkezik, december 4-én kerül a boltokba Mozogj újra velem! címû dvd lemeze.

dvd 130.jpgTalán veled is elõfordult, hogy azt érezted, évek illannak el, akár egy pillanat! Velem is ez történt. Repül az idõ és bizony három év telt el legutóbbi DVD-m megjelenése óta. Nekem tényleg elrepült, mert e hosszúnak tûnõ idõ alatt megéltem a világ egyik legcsodálatosabb érzését: édesanya lettem. Kislányom érkezése sok mindent megváltoztatott bennem, körülöttem. Talán megértõbb is lettem azokkal a nõtársaimmal szemben, akiknek bizony sokszor komoly erõfeszítést jelent megszabadulni a rendszeresen visszakúszó, felesleges kilóktól.
Akár régi edzõtársam vagy, akár az eddigi, alakformálásra irányuló próbálkozásaid nem bizonyultak sikeresnek, netán az edzõtermi órák nem hozták el a régóta áhított, várva-várt eredményt, most gyere, mozogj újra velem!

Szánj magadra idõt, légy türelmes! Nem lesz másra szükséged, csak egy tornaszõnyegre és kitartásra. A zsírégetõ gyakorlatok mellett a mély izmok, az intim izmok, valamint a gerinc tartóizmai is hangsúlyos szerepet kapnak. A mozgáselemek elvégzése nem korhoz kötött, ezért mindenkinek ajánlom!

Az egészség nagy kincs, megõrzéséhez tenned kell!
Ehhez nyújtok segítséget Neked.

Béres Alexandra