Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Magyar Bajnokok - nyolcadik alkalommal!!!

A cikk megjelenési deje: 2010.03.12. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
DSC_2561130.jpgEzen a hétvégén zajlott az Országos Curling Bajnokság fináléja, ahol a nõi mezõnyben ismét (immáron nyolcadik alkalommal!) a Westbay Sc  (Szekeres Ildikó (skip), Béres Alexandra, Nagy Gyöngyi, Ádám Boglárka, Bartalus Krisztina) csapata állhatott fel a dobogó legfelsõ fokára, megnyervén a jogot arra, hogy képviselhesse hazánkat a 2010. évi Európa Bajnokságon, mely idén decemberben Svájcban, Champéry városában kerül megrendezésre.

Szandra az õszi fordulókon nem tudott még részt venni a csapatával a mérkõzéseken - hiszen ekkor született meg Panna kislánya, de a tavaszi fordulóra, illetve a döntõ mérkõzésekre már ismét seprût ragadott és a lányok együtt vitték véghez immáron hetedik címvédésüket!

A csapat nem titkolt célja idén feljutni az A-ligába - az európai top 10 csapat közé, onnan pedig a Világbajnokságra, ahol megkezdhetnék az kvalifikációs pontok gyûjtését a 2014 Sochi Olimpiai játékokra. A csapat ezért komoly felkészülési idõszakot tervez a decemberi megmérettetésre, a hölgyek a heti rendszeres edzéseik mellett hazai, és neves külföldi versenyeken igyekeznek technikai és stratégiai tudásukat fejleszteni.

 

DSC_2564300240.jpg