Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Köszönjük a szurkolást!

A cikk megjelenési deje: 2008.02.08. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

_MG_9969.2.JPGNagyon sok kedves, lelkesítõ levél érkezik be hozzánk, melyek nagyon jól esnek, és ez úton szeretnénk köszönetet mondani értük.....

"Kedves Hölgyem!


Dr. B. László vagyok. Szakmám szerint sebész, baleseti sebész. Õszintén szólva kifejezetten nem szeretem a kereskedelmi csatornákon a "Big brother" típusú valóság show-kat. A Nagy fogyás azonban minden kedden a TV készülék elé ültetett és fokozatosan magával ragadott. Ennek Béres Alexandra és csapata volt az oka. Alexandra, mert higgadtan viselte a másik oldal jogtalan kritikáját, a piros csapat, mert fantasztikus emberek találkoztak és képesek voltak küzdeni egymásért, trénerért és csapatért. A mai elõdöntõt látva nagyon örültem a sikerüknek, miközben elismerésem kék csapat tagjainak is.(kiemelten a tagokról szólok). Munkájukkal, kitartásukkal, hitükkel Nekem sokat segítettek. A döntõben ismét tiszta szívembõl drukkolok a sikerükért, István remélem gyõzni fog. (ezzel szeretném nagyon hangsúlyozni nem Péter ellen szurkolok, mind a három versenyben maradt elõtt le a kalappal). Higgyék el nekem ennek a kicsi országnak ilyen emberekre, mint Önök hatalmas szüksége van. Jómagam évek óta "küzdök" magammal, a súlyommal (teljes jojo effektus +,- 35 kg-ok), de azt hiszem megkaptam a végsõ példát.

Köszönöm és sok sikert!

Higgy a munkában,
Higgy a trénerben,
Higgy Istenben

és higgy Magadban"