Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Könyvajánló - A három kristály legendája

A cikk megjelenési deje: 2012.05.08. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
aharom-kristaly-legendaja30.jpgAjánljuk figyelmetekbe A három kristály legendája címû könyvet. Alexandra az alábbiakat írta róla:
 
 
 
"Gyermekként felnõtté válnánk, de felnõve már a gyermekmesék világáról ábrándozunk. A regény segít, hogy egyszerre élhessük mindkét énünket. Molnár Csaba alkotása roppant lendületes és magával ragadó olvasmány. Megérteti az egyensúly fontosságát, rádöbbent arra, hogy egy aprócska elmozdulás is mekkora felfordulást okozhat. Hiszem, hogy alapvetõen saját világunk és környezetünk viszonyának harmóniája határozza meg boldogságunkat. Ez a regény remekül megtalálja az összhangot a valóság és a fantázia sokszínû, különleges világa között." (Béres Alexandra fitnesz világbajnok)
 
A regény a Libri-Aranykönyv szavazás második fordulója után a legjobb tíz mû közé került a "szórakoztató irodalom" kategóriájában. Az alábbi linken lehet szavazni a döntõbe jutott könyvekre:

 

www.libri.hu/aranykonyv/