Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Klub Oázis animátor toborzó

A cikk megjelenési deje: 2012.01.16. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

KO-toborzo-cikk_1.jpgHa szereted a kihívásokat, szereted a nyüzsgést és a gyerekeket, és nem okoz gondot, ha angolul, vagy németül kell kommunikálnod, játszanod, gyere és csatlakozz animátorként a Klub Oázis csapatához!

 

 

A Neckermann Utazási Iroda szervezésében 3-5 hónapos, külföldi munkalehetõséget kínálunk Neked! Programunk létrehozója Béres Alexandra, aki animátoraink kiválasztásában és betanításában is személyesen részt vesz. Az all-inklusive Klub Oázis szállodákban animátoraink alapvetõ feladata, hogy a magyar vendégek nyaralását felejthetetlen programokkal gazdagítsák, igény szerint kirándulásokra kísérjék õket, és segítséget nyújtsanak esetlegesen felmerülõ problémáik megoldásában. A Klub Oázis igazi aktív kikapcsolódást kínál az utasok részére, az animátoroknak pedig egy felejthetetlen, kihívásokkal és élményekkel teli szezonális munkát.

Helyszíneink 2012-ben: Görögország, Horvátország, Bulgária, Törökország, Egyiptom, Tunézia.
 

Fizetés: 132 000 ft/hó


Amit a fizetésen kívül kínálunk:
• Szállást biztosítunk az animátorszálláson.
• A hotelban all inclusive ellátást kapsz.
• Megszervezzük és fedezzük az utazásod.
• A munka teljes idõtartamára biztosítást kötünk a nevedre.

 

A felvételik február végétõl március közepéig tartanak. A kiválasztott embereknek ingyenes képzést tartunk, amely felkészít a kinti munkára.

 

Amennyiben elmúltál 18 éves, legalább egy nyelven beszélsz középfokú szinten, szeretsz sportolni, és/vagy jól értesz a gyerekek nyelvén, jelentkezz a kempelen.zita@gmail.com címen! Az email tárgyaként ezt írd: Animátor2012.

 

Várjuk önéletrajzod!