Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Itt a Túró Ice Light - az Algida és Alexandra közös fejlesztése

A cikk megjelenési deje: 2008.02.27. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
turoICE Light_web.jpgFebr. 22-én Siófokon, az Algida "Fagyikonferencián" került bemutatásra a Súlykontroll család két új terméke: a Túró Ice Light és az Algida Light  jégkrémek.  

A Túró Ice Light (Súlykontroll index: 30) a Túró Ice jégkrém Light változata tejcsokoládéval bevonva, amely hozzáadott cukor nélkül, édesítõszerrel készül. Energiatartalma 60 kcal, ami az INBÉ (Irányadó Napi Beviteli Érték) 3%-a felnõttek számára. Cukorbetegek is fogyaszthatják! Már az elsõ Súlykontroll szakaszban is fogyasztható.

 

algida Light csoki-vanilia 3D.jpgAz Algida Light jégkrémek (Súlykontroll index: csoki-vanília 24, eper-vanília 25) hozzáadott cukor nélkül, édesítõszerrel készülnek. Két gombóc (100 ml) energiatartalma 40 kcal, ami az INBÉ (Irányadó Napi Beviteli Érték) 2%-a felnõttek számára. Cukorbetegek is fogyaszthatják! Mindkét íz már az elsõ Súlykontroll szakaszban is fogyasztható.

 

 

 

szandi_022.jpgAz egész napos rendezvényen Szandi maya papnõként mutatta be az új termékeket és konferálta fel a prezentálókat.