Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Indulhat a nyár! Animátor képzés Zalakaroson

A cikk megjelenési deje: 2013.04.13. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

anim130.JPGAki még bizonytalan abban, hová is menjen nyaralni a családdal, ismerkedjen meg a Neckermann Klub Oázis szállodákkal, amelyek több repülõvel, és autóval is megközelíthetõ úticélon várják a nyaralókat!

A klubszállodákban magyar animátorok szórakoztatják a gyerekeket és felnõtteket, változatos programokkal várják az érkezõket. A Klub Oázis programjának összeállítása Béres Alexandra nevéhez fûzõdik, aki részt vesz a jelentkezõk kiválogatásában és képzésében is.

 

anim131.JPGÁprilis 08. és 10. között Zalakaroson került sor arra képzésre, amely után a sikeresen vizsgázók lehetõséget kapnak a kiutazásra. Mivel az animátori munka nagyon összetett, a jelentkezõknek több területen is bizonyítaniuk kellett rátermettségüket. Elméleti oktatás után gyakorlati tréning következett, amely során elsajátíthatták a különbözõ táncos sportfoglalkozásokhoz szükséges lépéseket, megtanulták a játékvezetés gyakorlati fortélyait, és különbözõ kézmûves technikákat.

anim132.JPG A 3. nap végén zalakarosi iskolások és óvodások töltötték meg a fürdõ játszószobáját, így az animátorok az õ szórakoztatásukról gondoskodva 2 órás programot bonyolítottak le. Alexandra a vizsga végén gratulált a résztvevõknek, hiszen a program nagyon jól sikerült!

 

anim133.JPGA mediterrán nyaralóhelyek mellett idén már a zalakarosi fürdõben is találkozhatunk a Klub Oázis animátoraival! Indulhat a nyár, a felhõtlen kikapcsolódásról gondoskodik a Klub Oázis csapata!