Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

FittAréna

A cikk megjelenési deje: 2007.12.01. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
fittarena.3.jpgIsmét megrendezésre kerül minden idõk legnagyobb hazai fitnesz - aerobik eseménye 2007. december 2-án, a Papp László Budapest Sportarénában. Találkozzunk az év legfittebb napján!

 

 

Az év legfittebb napján 4 teremben 40 különbözõ óratípust próbálhat ki az a 4000 mozogni vágyó, aki jegyet vált az eseményre.

A nagyszínpadon a legnépszerûbb hazai elõadók csábítanak mozgásra - olyan sztárok prezentálnak majd órákat, mint Béres Alexandra (10.40: Súlykontroll), Czanik Balázs, Varró Gyula, vagy éppen Hornyák Ádám.

A nagyszínpad mellett három különteremben is lehet mozogni. A két fitnesz-aerobik különteremben olyan új, különleges mozgásformákkal ismerkedhetnek meg a látogatók, mint a wellbox, a gymstick, a drilling, vagy éppen a hi-lo xtreme, míg az Indoor Cycling teremben egész nap professzionális teremkerékpárokon lehet tekerni, így bárki kipróbálhatja, milyen egy több mint 200 fõs "mezõnyben" kerekezni.


A mozgásprogramok szünetében érdemes lesz az Életmód Expon is körülnézni, ahol mintegy 100 kiállító lesz jelen. A látogatók megismerkedhetnek a legújabb trendekkel és sporteszközökkel, kedvezményes áron vásárolhatnak sporttermékeket és kiegészítõket, valamint szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban vehetnek részt.

Súlykontroll standdal is találkozhatnak a kilátogatók, ahol megkóstolhatod a különbözõ súlykontroll-finomságokat, illetve értékes nyereményeket nyerhetsz - páldául Neckermann utazásokat, Tefal termékeket, vagy éppen Súlykontroll-csomagot! Ezt nem hagyhatod ki!

Bõvebb információ és részletes program: www.fittarena.hu