Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Fesztiváloztunk!

A cikk megjelenési deje: 2008.07.22. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
P7191283.1_1.JPGAlexandra elõször tartott órát nyári fesztiválon, és elõször jelent meg a Súlykontroll Program is hasonló rendezvényen. Tekintsd meg, hogyan töltötte a napját Szandra és a Nagy fogyás sztárjai az EFOTT-on!

 

 

 

A szombati napon tartották az Egészségnapot a dunaújvárosi EFOTT Fesztiválon, ahol a programok fitnesz-bemutatóval kezdõdtek, majd ezt követték a GildaMax Mozgásközpont oktatói által tartott különféle aerobic-órák, melyek inkább csak megmozgatni, semmint megizzasztani próbálták az érdeklõdõket. Köztük Alexandra is színpadra lépett, az õ órájára még a Nagy Fogyás sztárjai közül Anita és Milán is beálltak egy rövid torna erejéig.

P7191265.2.JPGP7191268.2.JPG

A mûsor sztárjai közül a három gyõztes, Anita, István és Milán látogatott le a fesztiválra - illetve Milánt elkísérte az anyukája is, akik még sosem voltak hasonló rendezvényen, de nagyon élvezték az ottani nyüzsgést.

 P7191279.2_1.JPG

A tornák után Szandráék elõadást tartottak az egészséges táplálkozásról, illetve arról meséltek, kivel mi minden történt a mûsor után.
Milán és István benevezett egy evezõs versenyre is, de mivel késõn regisztráltak, csupán egy 'Csak csajok' hajóban volt már hely számukra, viszont õket nem lehetett eltántorítani, így is vízre keltek, és végül az elõkelõ 7. helyen futottak be.

 

A fesztiválon maga a Súlykontroll Program is képviseltette magát, a standnál meg lehetett kóstolni, illetve vásárolni a Biopont Kft tejhelyettesítõ frissítõ italait, illetve szójakészítményeit és pástétomait. Emellett mindenki kedvére lakomázhatott a Mórakert Szövetkezet ízletes barackjaiból és cherry paradicsomaiból, sõt még Súlykontroll ajándékcsomagokat is nyerhettek a szerencsések.

P7191248.2.JPG

 

Istvánék feladatuknak érezték az egészséges táplálkozás terjesztését a résztvevõk között, így egy-egy láda paradicsommal nekiindultak, körbejárták a fesztivál területét és osztogatták mindenkinek, mondván 'Ha egészségesen akarsz táplálkozni, még itt is megteheted!'

P7191285.2.JPGP7191291.2_1.JPG