Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Doxxon-Bio Design - Aludj az egészségedért

A cikk megjelenési deje: 2010.03.10. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
szandidemkoooo_1.jpgSokan még ma is úgy tekintenek az alvásra, mint egy üresjáratra, amikor az ember agya kikapcsol, és a teste pihen. A mindennapi rohanásban az alvás másodlagos dolognak tûnik, pedig nagyon sok egészségügyi probléma kiindulópontja a megfelelõ pihenés hiánya, azaz a rossz minõségû vagy a nem elégséges idõtartamú alvás, amiben a fekhelyünk fontos szerepet játszik.

Ezt Alexandra is nagyon fontosnak tartja, ezért régóta kereste a családja és saját egészségének megõrzése érdekében legmegfelelõbb hálószoba-összeállítást.


Végül Szandra a Doxxon-Bio Design mellett tette le a voksát, mert minden szempontból megfelelt az elvárásainak: a különleges ágybetét szisztéma mellett magas fokú személyre szabottság is jellemzi a termékeket, mely különleges, letisztult design-nal, természetes anyagok használatával párosul. Választáskor az is fontos szempont volt, hogy a termék minél tartósabb legyen, minél hosszabb garanciaidõvel rendelkezzen, ami elengedhetetlen követelmény a Doxxon-Bio Design biohálószoba bútoroknál és Doxxon Biomatrac Ágybetét Szisztémánál egyaránt.

doxonlogo.jpg
Minthogy Alexandra a cég arca, háziasszonya lett, a közös munka elsõ állomásaként a hétvégén megrendezésre kerülõ Lakáskiállításon személyesen is megjelenik a Doxxon-Bio Design standján.

Lakáskultúra kiállítás
2010 március 12-14 között 7. alkalommal rendezik meg a Lakáskultúra Élõben Kiállítást a Syma Rendezvénycsarnokban, ahol többek között a lakberendezés területén gyártó, forgalmazó cégek képviseltetik magukat, hogy egy magas színvonalú kiállítás keretében mutassák be újdonságaikat, és testközelben találkozzanak régi és új vásárlóikkal.
A szombati napon Alexandra is kilátogat a kiállításra, így 13.30 és 14.30 között bárki személyesen kérdezheti a Doxxon-Bio Design standnál, majd 14.30-tól a nagyszínpadon az alvás, az alváskultúra fontosságáról, egészségre gyakorolt hatásairól tart elõadást. A beszélgetés végén pedig személyesen sorsolja majd ki a Doxxon-Bio Design ajándékcsomagját a Doxxon Totót helyszínen kitöltõ és helyesen válaszolók között.

 

Regisztráljon a rendezvény honlapján, így akár 500 Ft-os kedvezményt is kaphat a belépõ árából:

Katt ide!