Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Csúcsformába - könnyedén?

A cikk megjelenési deje: 2010.02.23. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
21_nap_sulykontroll_intenziv_1.jpgNincs idõd a diétára? Mostantól a rohanó életmód nem kifogás: március 8-ától házhoz rendelheted a 21 napos Súlykontroll diéta fõétkezéseit, így csak a reggelirõl és az uzsonnáról kell gondoskodnod!

 

  • Szeretnéd leadni a téli plusz kilókat, de nincs idõd mindennap otthon elkészíteni a kalóriaszegény ételeket?
  • Mindemellett szeretnél megadni a szervezetednek minden fontos tápanyagot, ezért csak egy egészséges és változatos étrend jöhet szóba?
  • Gyorsan el szeretnéd érni a kívánt súlyodat?

Akkor a 21 napos Súlykontroll diétát Neked találták ki!

Ez a 3 hetes program gyors és eredményes fogyást ígér, mindamellett, hogy nem kell koplalnod, hogy elérd a kívánt eredményt!

 

Íme egy kis ízelítõ a diéta receptjeibõl:

Temesvári csirkesült Súlykontroll módra / 1adag

_MG_7291l_resize240.jpgHozzávalók:
csirkemell 120g
olaj 8ml
zöldbab 250g
kefir 150g
vöröshagyma 30g
paradicsom 100g
zöldpaprika 50g
fokhagyma 

fûszerpaprika

Elkészítés:
A csirkemellet megmossuk, felszeleteljük, enyhén sózzuk és elõsütjük, majd félretesszük. A megmaradt olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát, beletesszük a paradicsomot és paprikát, a zöldbabot és a fûszereket, majd rövid ideig fedõ alatt pároljuk. Visszatesszük a húst, pótoljuk az elpárolgott vizet, és az egészet puhára pároljuk. Végül hozzámelegítjük a kefirt, és összeforraljuk.

 

 

 

Tonhalas-tökmagos garden saláta

garden salata.jpg

Hozzávalók:
paradicsom 100g
spenót 80g
fejes saláta 60g
jégsaláta 60g
tonhal konzerv (saját lében) 50g
citrom 20g
tökmag 20g
vöröshagyma 10g
mustár 4g
olívaolaj 4g
só 
Korpás abonett 2-3db

Elkészítés:
A fejes salátát, jégsalátát és a spenótleveleket kézzel apróra tépjük, a paradicsomot kockázzuk, a hagymát vékonyra felkarikázzuk. Sózzuk és lazán összekeverjük a zöldségeket. A tonhal konzervet lecsöpögtetjük, ízlés szerint meglocsoljuk citromlével, majd hozzáadjuk a salátához. Az olívolajat összekeverjük a mustárral és a tökmaggal, majd a salátára öntjük, és összerázzuk az egészet. Hûtõben hagyjuk összeérni az ízeket.

 

Sült bio csirkemáj zabos köténybe bújt brokkolival

maj_1.jpgSült csirkemáj / 1 adag

Hozzávalók:
csirkemáj 120g
vöröshagyma 15g
olaj 
só 
majoránna 
õrölt fehérbors

Elkészítés:
A csirkemájat letisztítjuk, a vöröshagymát vékonyra felkarikázzuk. Kevés olajjal kikent tepsibe tesszük õket, lazán összekeverve és elõmelegített sütõben, nagy hõfokon, hirtelen készre sütjük. Sütés közben ízesítjük majoránnával, borssal és a végén kevés sóval. Készülhet nyílt lángon is, akkor a hagymát elõbb fonnyasszuk meg, de vigyázzunk, mert a máj pattog a sütés közben!

Zabos köténybe bújt brokkoli / 1 adag

Hozzávalók:
brokkoli 250g
tojás 0,5 közepes darab
zabkorpa 10g
olaj 8g
só 
feketebors

Elkészítés:
A tojást habosra verjük. Egy külön tálkában összekeverjük a zabkorpát a sóval, borssal. A brokkolit rózsáira szedjük, alaposan megmossuk, majd még nedvesen egyenként megmártogatjuk a fûszeres zabkorpában. Ezek után a tojásban is megforgatjuk és kevés olajjal kikent jénaiba fektetjük õket. A megmaradt fûszeres zabkorpát és a megmaradt tojást összekeverjük + hozzáadunk egy kevés olajat, és rálocsoljuk a brokkoli tetejére. A jénai tetejével befedjük, és elõmelegített forró sütõben kb. 20 percig sütjük, majd a fedõt levéve megpirítjuk a tetejét.

 

Serpenyõs zöldséges tõkehalfilé / 1adag

Hozzávalók:_MG_8791lm_resize300.jpg
tõkehalfilé 120g
sárgarépa 100g
brokkoli 100g
karfiol 100g
olaj 5ml
petrezselyemzöld

õrölt fehérbors
fokhagyma

Elkészítés:
A tõkehalfilét nagyobb kockákra vágjuk, befûszerezzük (só, bors, fokhagyma), majd kevés olajon megsütjük. Ha kész, ízlés szerint citromlével meglocsoljuk és félretesszük. Ugyanabban a magas falú serpenyõben megpároljuk a karikára vágott és fûszerezett sárgarépát. Ha már majdnem puha, akkor hozzáadjuk a brokkolit és a karfiolt és együtt pároljuk készre. Tálalás elõtt óvatosan összekeverjük a kész tõkehalfilé kockákkal és összeforraljuk õket. Petrezselyemzölddel díszítjük. Vehetünk készen kapható wok zöldségkeveréket is, azzal hamarabb elkészül az étel.


Ha még több receptre vagy kíváncsi a 21 napos programból, KATT IDE!

Ha érdekel, hol tudod megrendelni a diétát, KATT IDE!