Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Bulgáriából jelentkezünk

A cikk megjelenési deje: 2011.08.03. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
bulgcikk.jpgA Klub Oázis szállodák sorozatunk második helyszíne Bulgária. A Napos parton vár mindenkit szeretettel 4 fõs vidám csapatunk: Timi, Ibi, Reni és Kriszta.

 

 

Üdvözlet a kedves nyaralni vágyó vendégeknek Bulgáriából!

 

Mi, mint Klub Oázis animátorok itt dolgozunk, a Napospart szívében, egy igazán barátságos és családias hangulatú hotelban. Ha szeretnétek egy klassz és élményekben gazdag nyaralást eltölteni, akkor a Nessebar Beach Hotel az egyik legjobb választás. Ideális mind kis- és nagycsaládosok, mind pedig a fiatalok számára, hiszen mind a gyerekek, mind a felnõttek megtalálhatják a megfelelõ kikapcsolódási lehetõséget, legyen szó akár aktív pihenésrõl, akár láblógatásról.

 

bulgcikk2.jpgAz ide érkezõ vendégek a nap folyamán számos program közül választhatnak, a strandröplabdától kezdve, strandfocin át, a mindig fergeteges ping-pong bajnokságokig. Különleges sportágakat is kipróbálhatnak a nyaralók, mint például a schuffleboard, boccia, lövészet, íjászat. A fitnesz iránt érdeklõdõk minden nap átmozgató tornával kezdhetik a napot, táncolhatnak a vérpezsdítõ latinoaerobik órán, vagy akár gyors gyalogló túrán is részt vehetnek a szálloda területén és a tengerparton. Természetesen a móka és kacagás sem maradhat ki, hiszen minden nap vidám koktéljátékot játszunk, ahol bárki próbára teheti ügyességét. A gyermekeket egész nap változatos programok várják a gyerekklubban, mint például kalóz nap, indián nap, vízibombacsata, és még sorolhatnánk. Nagyon népszerû a minden héten megrendezett homokvárépítõ verseny a strandon, ahol közösen, csapatokban ásunk, építünk, díszítünk. Minden héten van egy pár kreatív program, ahol együtt rajzolunk, vágunk, ragasztunk, pólót festünk, majd a nap végén kiállítjuk az elkészült mûveket.


Aki egy kis lazításra vágyik, három bár és egy játékterem közül válogathat, vagy lesétálhat a tengerpartra, ami csupán pár perc járásra fekszik a szállodától. A partot gyönyörû, puha fehér homok borítja, ahol a fürdésen és napozáson kívül aktív kikapcsolódásra is lehetõség van. A motorcsónakos ejtõernyõzés, a banánhajó és a jet-ski csak ízelítõ a széles repertoárból. A belváros egész nap nyüzsög, számos étterem, szórakozóhely és bazár található a hangulatos utcákon.

 

bulg1cikk.JPGNagyon népszerûek a közelben fekvõ aquaparkok, illetve kedvelt turistacélpont Nessebar óvárosa, ami mindössze pár kilométerre található a szállodától, busszal egyszerûen megközelíthetõ. Az óvárosban gyönyörû ókori épületek és bazárok, éttermek sokasága található, ahol a kultúra iránt érdeklõdõk is kielégíthetik kíváncsiságukat. A város hangulata mindenkit magával ragad. Aki pedig sportolni szeretne, az könnyen tud kerékpárt bérelni, amivel a környezõ csodálatos tájat is be lehet barangolni.

 

Aki még az egész napos programok, barangolások, és tengerparti fürdõzés után sem szeretne unatkozni, esti programok várják a szállodában, legyen a vendég akár kicsi, akár nagy. A manókat minden este Mini Disco várja, ezt követõen pedig õrült karaoke, táncshow, komédia est, illetve sok más érdekes program veszi kezdetét azok számára, akik éppen úgy döntenek, hogy aktívan szeretnének pihenni, és felejthetetlen élményekkel dúsítani nyaralásukat.

 

Szabadnap.JPGMi, mint itteni dolgozók azoknak a nyaralni vágyóknak ajánljuk ezt a szállodát, akik nem csak egész nap csak a hasukat szeretnék süttetni a napon, hanem egy élményekben gazdag nyaralást képzelnek el maguknak, sok programmal, a többi vendéggel karöltve, új barátságokat kialakítva, családias hangulatban. Ebben a hotelban garantált a nevetés, a jó hangulat, az aktív pihenés. Mindehhez társul egy többségében fiatal, mosolygós személyzet, akik szintén árasztják magukból a jókedvet. A vendégek itt garantáltan elfelejthetik a mindennapokat, kikapcsolódhatnak, és újabbnál újabb élményekkel gazdagodhatnak.

 

Várunk szeretettel mindenkit!
Sunny Beach Team