Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Búcsú a Total Food-tól

A cikk megjelenési deje: 2009.01.23. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
Untitled-1 copy_7.jpgAlexandra jegyzete a beérkezett tanácstalan megkeresésekre és érdeklõdõ levelekre a Total Food Kft-vel való kapcsolatáról.

 

 

 

 

 

Kedves Olvasó!

 

Az elmúlt idõszakban számtalan tanácstalan megkeresés, érdeklõdõ - sokszor elkeseredett - levél érkezett, amelyben a korábban évekig népszerû és keresett, hitem szerint az általam mindig is képviselni próbált szakmai színvonalhoz mérhetõ minõségû Béres Alexandra Súlykontroll menüket hiányoltátok a Total Food ételszállító cég palettájáról. A néhány nappal ezelõtt az egyik országos napilapban is „megszellõztetett" téma kapcsán az érdeklõdés tovább erõsödött.


Fentiek hatására az alábbiakban megpróbálom röviden összefoglalni a kialakult helyzetet:


A Total Food Kft.-vel hosszú évekig kiválóan mûködõ kapcsolatomat 2008. október 30-val egyoldalúan felmondtam. A felmondás egyik legfõbb oka az volt, hogy az együttmûködés utolsó évében egyre sûrûsödõ és egyre komolyabb kritikai észrevételeket, visszajelzéseket kaptunk a vásárlóktól, mind minõségi, mind mennyiségi aspektusból, illetve a nyújtott szolgáltatás színvonalát is egyre többen találták méltatlannak. Fenti észrevételek egy részét sajnos mi is közvetlenül megtapasztalhattuk és minden javító szándékunk ellenére nem sikerült elérnünk gyökeres változást a partnerünkkel folytatott megbeszéléseket követõen sem. Úgy éreztem, hogy, ha további kompromisszumokat kötök önmagammal és üzleti partneremmel ezen a téren, azzal sérül mindaz a szakmai hitelesség és megbízhatóság, amelyet mindig is próbálok hangsúlyosan kezelni a munkámban, bármi legyen is az!


2008. novembere óta tehát semmilyen kapcsolatban nem állok a Total Food Kft.-vel!


Az esetlegesen még itt-ott fellelhetõ, korábbi üzleti kapcsolatunkra utaló jelek (mint például az ügyfélszolgálati rögzítõn a hangom, netán néhány kiszállító autón a rólam készült fényképfelvétel...stb.) reményem szerint rövidesen eltûnnek. Jelenleg, ha vannak ilyenek, azok jogtalanul szerepelnek, felhasználásukat fenti dátumtól hivatalosan letiltottam.


A nagy érdeklõdésre való tekintettel mielõbb kísérletet teszünk olyan partnert találni, aki az általam támasztott, meglehetõsen rigorózus minõségi követelményeknek maradéktalanul képes megfelelni, de õszintén megvallom: egyáltalán nincs könnyû helyzetünk!


Természetesen a fejleményekrõl mindenkit igyekszünk megfelelõ módon tájékoztatni!


Megértõ türelmeteket megköszönve,


Béres Alexandra

 


Budapest, 2009. Január 21.