Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Boldog Karácsonyt!

A cikk megjelenési deje: 2008.12.24. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
christmas-tree-with-gifts-flipbook.jpgMindig nagy örömmel tölt el minket, ha olyan levél érkezik be hozzánk, melyben köszönetet mondanak Alexandrának a segítségért! Egy ilyen levéllel szeretnénk mindenkinek Boldog Karácsonyt és Élményekben Gazdag Új Évet kívánni!

 

 

"Köszönettel tartozom Neked azért, hogy végre jól érzem magam a bõrömben.
50 éves múltam néhány nappal. Évek óta rendszeresen jártam tornászni különbözõ fitness centrumokba. Eredményt sajnos egyik sem hozott. Nem eszem sokat, zsírosat, édességet szinte egyáltalán nem. Mégis egyre többet mutatott a mérleg. Többek szerint ez már a korral jár, mások azt mondták, ne aggódjak, az izmok nehezek. (fõleg, ha zsírral kombináltan jelennek meg a testen). Lelkileg már elég rossz állapotban voltam, s anyagilag sem tudtam már finanszírozni az edzéseket. Vettem hát egy mély lélegzetet, s néhány DVD-t Tõled.
Másnaponként lelkiismeretesen végigtornáztam a gyakorlatsorokat. Harmadik hónapja kerülöm az edzõtermeket, s csak otthon tornázom. Az eredmény szemmel látható. A férjem rámcsodálkozott egyik nap, a ruháim ismét rámjönnek, a kedélyállapotom kiváló, a laboreredményeim is. Egyszerûen jól vagyok, s ebben érzésem szerint nagy szerepe van a dvdknek.
Életemben nem írtam még ilyen jellegû köszönõ levelet senkinek, valószínûleg nem történt még velem ekkora érezhetõ változás ilyen viszonylag rövid idõ alatt.
Kívánom hogy még sok dvd-t jelenthess meg, jó egészséget és - a közeledõ ünnepeket se felejtsük el - nagyon békés, meghitt Karácsonyt kívánok!"