Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Béres Alexandra exkluzív szerzõdést kötött a Tv Paprikával.

A cikk megjelenési deje: 2011.05.05. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

szerodes-cikk.JPGEgész éves exkluzív szerzõdéssel pecsételte meg együttmûködését Béres Alexandra és a Tv Paprika. Az egészséges életmód elkötelezett híveként is ismert sportolónõ a Tv Paprika napi mûsorában a Receptdarálóban, majd a Fitt-térítõkben is feltûnik, arcával képviselve a csatornát az egészséges táplálkozás vonalán.

 

A Tv Paprika képernyõjén már korábban is láthattuk, hiszen Alexandra és a fõzõcsatorna „házassága" tulajdonképpen a Fõ az egészség! címû mûsorral kezdõdött még tavaly õsszel, melynek során kiderült, remek az összhang a televízió és Szandi között. A forgatások rendkívül jó hangulatban teltek, és a fõzés mellett a sportnak és a humornak is jutott hely. Így Alexandra örömmel fogadta, amikor a csatorna megkereste a folytatásról szóló tervekkel.

 

„Bevallom õszintén, tartottam az elsõ megkereséstõl. Féltem, hogy amint az a médiában lenni szokott, a szenzáció a lényeg, de a forgatásokon kiderült számomra, hogy egy igazi szolgáltató mûfajról van szó, hiteles, és valóban ad a nézõknek. Serával nagyon jól összebarátkoztunk és jól kiegészítjük egymást, én figyelek az egészséges vonalra, míg õ az ételek elkészítéséért és a kifogástalan ízért felel. Ezért is örültem a folytatásnak, mert számomra ez a fajta együttmûködés kompromisszumoktól mentes. És hogy némi magánéleti vonatkozást is eláruljak, az új feladatok hozadéka a mindennapjaimban is megmutatkozik, ugyanis rengeteg Serától tanult fogást csempészek az otthoni fõzésbe, természetesen a család legnagyobb megelégedésére." - nyilatkozott Szandra a közös munkáról.

 

Alexandra régóta elkötelezett híve az egészséges életmódnak, melynek szerves részét képezi a táplálkozás, nem véletlen, hogy évekkel ezelõtt megalkotta az azóta is sikeresen mûködõ Súlykontroll programot. Ám mostantól hívei nem csak a programot követve találkozhatnak vele, hanem a tematikus gasztrocsatorna képernyõjén keresztül a Receptdaráló és késõbb a májusban induló Fitt-térítõk címû mûsorok által is részesülhetnek tanácsaiból és tervezhetik meg segítségével a tudatos táplálkozást napról napra.

 

Receptdaráló minden hétköznap és szombaton 10:00-kor és 19:00-kor a Tv Paprikán!