Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Bemutatkozunk - Brac - Waterman Supertus Resort

A cikk megjelenési deje: 2012.07.05. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
brac-cikk.jpgHorvátországból, Brac szigetérõl Betti és Ági mutatkozik be. Brac szigete tökéletes választás azoknak akik autóval indulnának neki a nyaralásnak a családdal. 
 
Üdvözlünk mindenkit Brac szigetérõl, a Waterman Supetrus Hotelbõl.
 
Ahogy a többi Klub szálloda, a Supetrus is tökéletes helyszíne egy emlékezetes nyaralásnak. Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket animációs programjainkon, melyek garantáltan fokozzák a tengerparti nyaralás hangulatát. Változatos, vidám és családbarát programjaink minden korosztály számára kedvezõek.
 
anim2-150.jpgA gyerekek számára rengeteg kreatív és játékos feladattal kedveskedünk. A hét minden napján különbözõ tematikus napokon vehetnek részt, mint például kalóznap, indián nap, karnevál délután, póló és arcfestés.
 
Annak érdekében, hogy a gyerkõcök ne unjanak rá a Mini Klubra, kipróbálhatják a banana boat-ot a tengerparton. Emellett csütörtökönként lehetõségük van szerepelni a gyerek showban, melyet este bemutatnak a szülõknek. Nem csak a felnõttek, hanem a kicsik is kitáncolhatják magukat esténként a Mini Discon, ami egy igazán szórakoztató zárása a napnak.
 
anim-150.jpgA felnõttek se aggódjanak, hiszen õket is egész napos program várja az Adria medencénél. Aki aktív nyaralást szeretne eltölteni, itt biztosan jól fogja magát érezni. Délelõtt nyújtó és erõsítõ gyakorlatokat végezhetnek, míg délután a táncos foglalkozásoké a fõszerep. Ezen kívül lehetõségük van egész nap íjászat, minigolf, pingpong és különbözõ labdajátékok kipróbálására. Az Aqua fitness és Aqua dance pedig kellemes felüdülést nyújt mindenkinek a tikkasztó nyári hõségben. A felnõtteket is várja minden este az animátorok által megrendezett esti show, végül a napot egy táncos mulatság zárja a szálloda teraszán.
 
Reméljük felkeltettük érdeklõdésüket és hamarosan találkozunk Horvátország lenyûgözõ szigetén, Brac-on, a Waterman Supetrus Hotelben.
 
Kellemes nyarat kíván mindenkinek Betti és Ági a Klub Oázis animátor csapata nevében!