Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Az a bizonyos utolsó csepp…

A cikk megjelenési deje: 2008.01.30. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
IMG_0659.3.JPGBéres Alexandra úgy döntött, nem vár további vádaskodásokra, bepereli a Blikket a 2008.01.25-ei címlap õrá vonatkozó sorai miatt. Alexandra eddig, még soha nem indított pert.

 

Korábban már voltak, az igazságot ferdén beállító, rosszindulatú Blikkes megjelenések, hiszen Gyõrik Ferenc újságíró mindent megtett ennek érdekében. Mindig a másik oldal szemszögébõl, botrányt keresett Szandi körül. A rossz érzés és a fájdalom mellett Szandi próbálta magát túl tenni ezeken a bántó, az igazságot messze elkerülõ anyagokon. Eddig szerette volna elkerülni a keményebb fellépést, így anno inkább a lap fõszerkesztõjét hívta fel ez ügyben, aki akkor kedvesen, segítõkészen állt hozzá. A botrányok azonban nem szûntek meg, sõt, eldurvultak.

A pénteki címlap azonban kicsapta azt a bizonyos biztosítékot! „Emberkísérlet" állt a hatalmas, fejléces, címlapon Alexandra arcképe mellett. Ezt már nem tudta és nem is akarta elviselni. Egy olyan ember számára, aki keményen dolgozik, másokkal tisztességesen, korrekt módon viselkedik, ez a fajta magatartás érthetetlen.

Felfoghatatlan, hogy egy lap, csak az eladott példányszámra gondolva, hogyan képes sutba dobni minden etikai kívánalmat, hogyan veszi a bátorságot, hogy megpróbálja tönkre tenni az ember hiteles megítélését, lerombolni egy élet munkáját?
A szenzáció mindenáron, nem Alexandra világa!