Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Animátorképzésünk 2010

A cikk megjelenési deje: 2010.04.22. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
_MG_2650_130_1.jpgÁprilis második hétvégéjén képeztük ki azokat az animátorainkat, akik a 2010-es szezonban képviselik majd a Klub Oázis programunkat a a Neckermann Klubszállodákban. A képzést a ráckevei Kék Duna Wellness hotelben tartottuk, ahol igazán élménydús és felejthetetlen három napot tölthettünk együtt!

 

A 2010. évi képzésünk annyiban volt rendhagyó, hogy Szandra is és az animátorok vezetõje, Zita is kisbabával érkezett, Szandra babája, Panna éppen a képzésen lett fél éves, Zita babája, Gergõ pedig még csupán 7 hetesen kísérte el mamáját Ráckevére - így a két tréner folyamatosan váltották egymást anyuka és edzõi szerepben.  Néha azért a csöppségek is ellátogattak anyukájukkal a különbözõ programokra - ilyenkor persze lehetetlenség volt nem velük foglalkozni...:-)

A 3 napos képzés feszített ütemben zajlott, nagyon sok információt, gyakorlatot, ötletet kellett átadni a leendõ munkatársainknak, de ezt végig vidám hangulatban tettük, rengeteg mókával és nevetéssel.

Ebben az évben vendég elõadó is érkezett hozzánk Egervári György drámapedagógus  személyében, aki a Gondolkodj Egészségesen program  keretében, játékos módon  vezetett be minket a drámapedagógia világába......

A képzésen a különféle sportprogramok mellett - mint például Súlykontroll torna, aquafitnesz, eszközös órák -  sok sok gyerekprogramot is bemutattunk, ebben segítségünkre voltak tapasztalt animátoraink, akik már több éve képviselnek bennünket külföldön.

Esténként pedig lazításként a lányok megismerkedhettek a Nintendo Wii játékokkal, hiszen minden Klub Oázis desztináción az utasoknak lehetõsége nyílik elmélyedni a szobában történõ síugrás, wakebordozás, kötéltáncolás, és sorolhatnám még, hányféle izgalmas játék rejtelmeiben.

Bár csak csak rövid idõt töltöttünk együtt, úgy érzem, igazán jó kis csapattá formálódtunk össze, nagyon örülünk, hogy ilyen tehetséges és kedves lányok várják majd Klubszállodáinkban a vendégeket, mert biztosak vagyunk benne, hogy minden Klub Oázis utas számára felejthetetlen perceket, izgalmas, élmény dús programokkal kedveskednek majd!

 
042_200_1.jpg_MG_2581_600_200.JPG006_200.jpg_MG_2707_600_200.JPG

_MG_2717_200.JPG_MG_2626_200.JPG