Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Alexandra a Facebookon

A cikk megjelenési deje: 2010.02.12. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
face1_1.jpgAlexandra egyik kedves követõje hívta fel a figyelmünket egy néhány hete indult oldalra a Facebookon, ahol mindenki informálódhat az Alexandrával kapcsolatos eseményekrõl, illetve megoszthatják egymással is véleményüket, tapasztalataikat:

 

Kedves Alexandra!
Azért írok Neked, mert szeretném felhívni a figyelmedet egy oldalra: régóta figyelem a munkásságodat, és a környezetemben (mint ahogy én is) sokan értek el sikereket a Súlykontroll Program és a dvd-k által, de nem volt eddig olyan felület, ahol másokkal is megoszthattuk volna véleményünket, tapasztalatainkat, kérdéseinket.
Ugyan a honlapodon lehet tanácsokat kérni és kapni, de sehol nincs olyan lehetõség, amely az egymással is „szóba elegyedni" vágyóknak a közvetlen kapcsolat lehetõségét biztosítja. Pedig fontos egymás felé is nyitni, hiszen több szem, többet lát, biztosan jól esne sokaknak megosztani egy hasonló érdeklõdésû közösséggel a benyomásait, véleményét.
Így hát létre hoztam a Facebookon egy oldalt, hogy mindenki elmesélhesse a sikereit, vagy akár a kudarcait is, illetve hogy mindenki fel tudja venni a kapcsolatot más 'súlykontrollozóval', esetleg valakivel, akivel közösen jár az óráidra, vagy ilyesmi... Ezzel együtt persze rendszeresen informálódhatnak majd a Veled kapcsolatos történésekrõl, eseményekrõl is.
Remélem, tetszik az ötlet, ha igen, kérlek segíts nekem az oldal terjesztésében, hogy minél többen tudomást szerezzenek róla!
Ide kattintva máris ott találod magad:


Katt ide!

 

Számunkra nagyon szimpatikus ez a kezdeményezés, hiszen eddig mi valóban nem nyújtottunk platformot az egymással való kommunikációra, így ajánljuk mindenkinek, aki megosztaná az élményeit, segítségre lenne szüksége, vagy egyszerûen csak érdeklik a diétával, mozgással kapcsolatos hírek, események, információk!
Ezúton is köszönjük a Béres Alexandra - Súlykontroll oldal létrehozását és ígérjük, igyekszünk mi is minél több hasznos információt közzétenni!