Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

Akció a CORA áruházakban!

A cikk megjelenési deje: 2008.03.10. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
szepa2_2.jpgMárcius 22-ig akciós áron vásárolhatod meg a Szegedi Paprika "Ízek Világa" Súlykontroll készételeit a Cora áruházakban!

 

 

Az akció alatt 499 Ft/db áron vásárolhatod meg az Ízek világa termékcsalád 4 tagját ( Tárkonyos szárnyasragu, Marha vadasan zöldségekkel, Pikáns savanyú káposzta marhahússal, Ízletes keleti csirkemell).

 

Ízletes keleti csirkemell
Súlykontroll Index: 36
A keleti ételekre jellemzõ ízesítéssel készült csirkehúsos készétel. Az ananászt, a sárgarépát és a piros- és zöldszínû pritaminpaprika keveréket a paradicsomos, édes-, savanyú mártás teszi különlegessé. A mártás édes ízét cukor helyett édesítõszer adja. Mesés gasztronómiai élményt nyújt a különleges, keleti ízek kedvelõinek. Barnarizst ajánlunk köretként hozzá.

 

Marha vadasan zöldségekkel
Súlykontroll Index: 35
A méltán népszerû, étel készítése során a vadas mártás a zöldségek mellett mustárral, joghurttal és cukor helyett magyar gyártású édesítõ szerrel készült. A marhahús mellett a mártásban lévõ zöldség kockák is kellemes látványt nyújtanak. Zabpehelybõl készült gombócot ajánlunk hozzá.

 

Tárkonyos szárnyasragu
Súlykontroll Index: 36
Tárkonnyal ízesített pikáns pulykahúsos készétel. A zsenge zöldborsót és a csiperkegombát a paradicsomos, joghurtos mártás teszi kompletté. Mesés gasztronómiai élményt nyújt a különleges ízek kedvelõinek. Barnarizst ajánlunk köretként hozzá.

 

Pikáns savanyúkáposzta marhahússal
Súlykontroll Index: 28
Ez a termék a tradicionális magyar konyha elemeit figyelembe véve készült. Az ízletes savanyú aprókáposztával, joghurttal és a zamatos marhahússal együtt elõdeink hagyományait õrzõ, mégis a mai korszerû igényeket is kielégítõ ízletes készételt kaptunk.