Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

A siker kulcsa TE magad vagy!

A cikk megjelenési deje: 2012.10.20. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
siker 130.jpgAlexandra látogatása a Siker Klubban

 

A magyar gyerekek ötöde túlsúlyos! A szülõk, ha rá is szánják magukat a kilók elleni harcra, sokszor tanácstalanok, hogyan érhetõ el tartós siker a diétában. Mit szabad megvonni egy fejlõdésben lévõ szervezettõl, és mit nem? Mennyit sportoljon egy túlsúlyos gyerek? Mit tehetünk, hogy megelõzzük az elhízást?    


 

Alexandra a Heim Pál Kórházban mûködõ, túlsúlyos gyerekekkel foglalkozó Sikerklub-ba látogatott el, Kovács Judit dietetikus meghívására. A klub azzal a szándékkal jött létre, hogy a súlyproblémákkal küzdõ gyerekek és szüleik találkozhassanak, kicserélhessék tapasztalataikat, információkat szerezhessenek, és mindenekelõtt vidám hangulat közepette bátorítsák egymást a küzdelemben. A klub célja, hogy a külön-külön ugyanazon problémákkal szembesülõ emberek végre találkozzanak és a sikereiket, nehézségeiket, tanácsaikat megoszthassák a sorstársaikkal.

A „Siker klub" egy olyan program az elhízott gyermekek és családjuk számára, ami biztosítja Õket, hogy a folyamatos elméleti és gyakorlati tudás megszerzésével biztos sikereket érhessenek el a súlyuk, vérnyomásuk, inzulinszintjük normalizálásában, mindezt jókedvvel, biztatással és végre nem egyedül.

Alexandra kedves, közvetlen személyiségét a szülõk és a gyerekek is kedvelik. Beszélt arról, hogyan motiválhatjuk magunkat, hogy mik  a legmegfelelõbb sportok egy-egy cél eléréséhez, hogyan lehet formás combunk, és torna gyakorlatok bemutatásával is adott ötleteket a mozgáshoz.

A klub szeretettel várja a csatlakozókat. Jelentkezni  a 06302874152-es számon, illetve a judit.kovacs@heimpalkorhaz.hu e-mail címen lehet.