Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

A Nagy karácsonyi receptgyûjtés gyõztesei

A cikk megjelenési deje: 2011.12.22. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

recept-cikk.jpgMúlthéten meghirdettük a Nagy Karácsonyi receptgyûjtés névre hallgató facebook játékunkat. Reméljük, hogy Ti is találtatok valami hasznosat amit akár már most Karácsonykor ki is tudtok próbálni. A facebook látogatói Magyar Roland receptjét találták a legjobbnak. Köszönjük Roland! Tényleg szuper recept! A másik nyertest a BioGastro szakemberei választották ki. Lássuk csak mi is lett a favorit...

Lendrai Noémi osztotta meg velünk a következõ receptet:


Tonhal aszalt szilvával

Hozzávalók:
600 g tonhal
2 dl csontlé
100 g aszalt szilva / cukrozatlan /
120 g sovány tejföl
Olíva olaj

Citromlé
Bazsalikom
Kakukkfû

 

A felengedett, szeletekre vágott halat sózd, és egy citrom levével kend be. Egy óra állás után tegyél minden szeletre egy-két szem szilvát, göngyöld fel, és hústûvel tûzd meg. Tedd olajjal kikent tûzálló tálba. A tekercseket szórd meg a fûszerekkel, a maradék szilvát halmozd mellé. A csontlevet keverd össze a tejföllel, citromhéjjal ízesítsd, és locsold meg vele a halat. A tálat fedd le alufóliával, sütõben süsd 40 percig.

 

Köszönjük Noémi!