Archívum

VÁLOGASS FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ KÍNÁLATUNKBÓL,
MIND MAGAD, MIND CSALÁDTAGJAID SZÁMÁRA!
RENDELD HÁZHOZ FITNESS KONYHÁNK FINOMSÁGAIT!
ISMERKEDJ MEG AZOKKAL A SPORTOS ÉLETMÓDHOZ
KAPCSOLHATÓ TERMÉKEKKEL, AMELYEKET HASZNÁLOK!
KUKKANTS BE ÚJ WEBSHOPUNKBA!
AZ EGÉSZSÉG NAGY KINCS, MEGŐRZÉSÉHEZ TENNI KELL,
EBBEN NYÚJTOK SEGÍTSÉGET SZÁMODRA!
ISMERKEDJ MEG A SÚLY-KONTROLL PROGRAMMAL!

5.hét: Ismét a pirosak nyertek

A cikk megjelenési deje: 2007.11.14. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.
IMG_4721.3.jpgEzen a héten is piros gyõzelemmel ért véget a Nagy Fogyás mûsora. Az eddigi mûsorokhoz híven most is nagy küzdelem folyt a csapatok között - egy kis tánccal, gofrival és drámával fûszerezve.

 

 

Az ötödik hét is izgalmasan telt a Nagy Fogyás házban, kezdve a kísértéssel, mely mindkét csapat számára nagy erõfeszítést jelentett, végül Kriszta és Milán szállt versenybe egymással azért, hogy találkozhassanak a családjukkal. Bár a versenyt Milán nyerte, õ tömött magába több gofrit, végül Kriszta is találkozhatott rég nem látott gyermekeivel.

 

Izgalmas feladatot kaptak a csapatok, a mûsor címadó dalára kellett koreográfiát betanulniuk két profi, Rubint Réka és Karsai Zita segítségével. A két elõadás közül végül a pirosak mûsora nyerte el a zsûri tetszését, így a kék csapatnak Norbi nélkül kellett tovább edzenie egészen a mérlegelésig.

A mérlegelés is okozott még meglepetéseket, hiszen többen nemhogy fogytak volna a héten, hanem többet nyomtak múlt heti súlyuknál.

 

A küzdelem végül a pirosak gyõzelmével ért véget, õk 1,9 kg-ot fogytak, míg a kék csapat összességében 0,1 kg-ot hízott, így ismét közülük kellett elbúcsúzni egy játékostól. Ezen a héten Krisztára esett a csapat döntése.

Így a jelenlegi állás szerint a pirosak közül négyen, a kékek közül már csak hárman vannak versenyben és küzdenek tovább a gyõzelemért.