Kérdés:

Kedves Anna! Az elõzõ levelem kissé hosszúra sikeredett,még jó hogy csak egy kérdést kívántam feltenni,de azért szerettem volna megosztani az eredményeimet is ,amit Nektek köszönhetek! A kérdésem az édesítéssel kapcsolatos.A GI vel kapcsolatosan sokat vizsgálódtam és gyüjtöttem anyagot a netrõl és az édesítõkkel kapcsolatosan nem lettem 100%os bizonyossággal felvilágosítva csak részben.Tudom a Stevia a legjobbnak minõsített édesítõ de drága a xillit-rõl is jót olvastam,de az sem a legolcsóbb,nem tudom hogy mit válasszak,hogy egészséges és természetes maradjon az étrendem.Úgy tudom a fruktóz a GI szerint jó értékû alacsony kategóriás,de milyen terméket ajánl a hozzáértõ.Sokat fõzök sütök és ehhez mérten kívánok jót beszerezni,hogy ne kelljen nélkülöznöm ha édességre csábulnék pl.Hallottam még egyébb alternatívákról is,mint pl. juharszirup,nádcukor,méz,agave,és egyéb sûritmények gyümölcsbõl-alam,körte-és egyéb szirupok rizsbõl,búzából,malátából.MI a jó,ami nem is drága ,mint a stevia?Köszönöm válaszát:robi

Válasz:

választ lásd elõbb!