Vissza

Gombaleves csirkehússal

HOZZÁVALÓK

.csiperke 80 g
.csirkemell 60 g
.paradicsom 15 g

.paprika 10 g
.sárgarépa 20 g
.mirelit petrezselyemgyökér 10 g
.olaj 4 ml
.vöröshagyma 3 g
.só
.fûszerpaprika
.feketebors
.petrezselyem zöld
.húsleves kocka

TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 2
ELKÉSZÍTÉS

A csirkemellet kis kockákra daraboljuk és finomra vágott vöröshagymán, megpirítjuk. Hozzáadjuk az egyformára vágott zöldségeket és a gombát és ezeket is alaposan lepirítjuk. Meghintjük fûszerpaprikával, petrezselyem zölddel és szárnyas húslével felengedve puhára fõzzük az alapanyagokat. Kevés lecsóval vagy friss paprikával, paradicsommal dúsítjuk.

Ha sárgarépát nem rakunk a levesbe, akkor már az elsõ szakasztól fogyasztható!