Vissza

Buffalo csirke szárnyak, joghurtos uborkasalátával

HOZZÁVALÓK


csirke szárny (tiszta hús) 120 g
olívaolaj 6 ml
só - ízlés szerint
õrölt fehérbors - ízlés szerint
csípõs pirosarany - ízlés szerint
kígyóuborka 250 g
joghurt 50 g
só - ízlés szerint
fokhagyma - ízlés szerint
feketebors - ízlés szerint

TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 1
tápérték 1 adagra számolva:
energia: 249 kcal
fehérje: 30,0 g
szénhidrát: 7,1 g
zsír: 11,0 g
ELKÉSZÍTÉS
Csak 30-as Súlykontroll Index alatti összetevõt tartalmaz!
Elkészítés: A csirke szárnyakat alaposan megtisztítjuk és tepsibe téve, sózva, kevés olívaolajjal pirosra sütjük. Ha elkészült a borssal kevert piros arannyal alaposan bekenjük vagy esetleg megforgatjuk benne. A friss kígyóuborkát alaposan megmossuk, végeit levágjuk, és vékonyra felkarikázzuk. A joghurtot sóval, borssal és finomra tört fokhagymával ízesítjük és a szeletelt uborkához adjuk. Ha lehet hidegen tálaljuk, úgy a legfinomabb.