Vissza
.pulykahús 100 g
.joghurt 50 g
.barnarizs 30 g
.tojás 0,25 db
.vöröshagyma 5 g
.só
.kapor
.feketebors
.édesítõszer
Sütõtepsikbe helyezve pároljuk készre a tököket, kevés mártással locsolgatva.
Szárnyashússal töltött tök
HOZZÁVALÓK
.fõzõtök 250 g.pulykahús 100 g
.joghurt 50 g
.barnarizs 30 g
.tojás 0,25 db
.vöröshagyma 5 g
.só
.kapor
.feketebors
.édesítõszer
TULAJDONSÁGOK
Súlykontroll szakasz: 2ELKÉSZÍTÉS
A barnarizst az ismeretett módon elkészítjük, a tököt elõkészítjük, és mindkettõt félretesszük. A pulykahúst ledaráljuk és hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a tojást, borsot, ételízesítõt. Sózzuk és az elkészült barnarizzsel összekeverjük, majd megtöltjük vele az elõkészített tököt.Sütõtepsikbe helyezve pároljuk készre a tököket, kevés mártással locsolgatva.